37 years actie

 

Deze doorlopende actie is gericht op middelbaar scholieren van 13 t/m 18 jaar. Waarom 37? Jouw squashclub in de Bollenstreek is sinds 1 april 2017 alweer 37 jaar jong!

Voor slechts 37 euro kan je een half jaar squashen in ons centrum! Iedere dag, 7 dagen in de week! Het abonnement loopt na een half jaar gewoon af waarna je zelf kunt beslissen of je doorgaat. Het abonnement is onbeperkt geldig in de dal-uren en je mag ook (zonder bijbetaling) in de avonduren squashen. De enige regel die wij daarbij hanteren is dat je in de piek-uren geen baan mag reserveren. Via ons online reserveringssysteem kan je zien of er voldoende banen vrij zijn om in de avonduren langs de club te komen.

Squashracket? Mocht je nog geen squashracket hebben; voor 37 euro extra kan je bij ons een full graphite racketĀ  kopen. Deze heeft een advies verkoopprijs van 59,95 euro.

Trainingen? Iedere donderdag van 16:30-17:30 uur is er een groepstraining voor scholieren. Voor 3,50 euro per keer kan je hier aan deelnemen. Bij voldoende animo zullen wij proberen op een andere dag een extra training te organiseren.

Vragen over deze actie? Kom langs in ons centrum, bel op 0252 519766 of mail naar info@squash-hillegom.nl

Gelijk doen? Registreer je hier en maak 37 euro over naar Iban NL70 INGB 0676 4491 15 o.v.v. je naam en 37 jaar actie. Het half-jaar abonnement gaat in op de dag dat wij het ontvangen hebben. Natuurlijk kan je ook in ons centrum het abonnement afsluiten.

Enkele voorwaarden van deze actie:

  • Je heb vorig seizoen (2015-2016) geen abonnement in ons centrum gehad.
  • Je bent scholier op het middelbaar onderwijs.
  • Deze actie loopt in 2017 voorlopig nog door en gaat niet samen met andere acties.

Squash Hillegom op Instagram

Squash Hillegom op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>