SBN Jeugdcompetitie

(Laatste update 19 maart 2017)

Ook in #hetnieuweseizoen gaan we jeugd teamcompetitie spelen tegen andere clubs. Hieronder lees je de ontwikkeling van de nieuwe teams.

 

Informatie hieronder is van de SBN:

Beste deelnemer aan de jeugdcompetitie,

De inschrijving voor de Jeugdcompetitie is geopend. De SBN Jeugdcompetitie wordt gespeeld in vier categorieën: Eredivisie (Gevorderde en Elite spelers), B-divisie (Beginners), C-Divisie (rookies), D-Divisie (Mini’s).

De opzet voor komend seizoen is anders dan afgelopen seizoenen. De speelwijze (m.u.v. de eredivisie Jeugd) voor de Jeugdcompetitie wordt als volgt:

- In een wedstrijd tussen twee teams speelt iedereen eenmaal tegen elkaar spelen. Dit betekent, Speler 1A speelt tegen 1B, 2B en 3B, idem voor speler 2A en 3A. Hierbij zeggen de nummers dus niets over de sterkte. Er zullen dus geen driehoekswedstrijden of vierhoekswedstrijden(/mini toernooivorm) meer plaatsvinden. Het betekent ook dat je niet meer met twee spelers een wedstrijd kan spelen, dit moet altijd met drie spelers zijn.

Ouders of jeugdleden die vragen hebben over de jeugdcompetitie kunnen mailen naar info@squash-hillegom, of bellen naar het centrum op 0252519766.