SBN Jeugdcompetitie

(Laatste update 14 mei 2018)

Ook in #hetnieuweseizoen gaan we jeugd teamcompetitie spelen tegen andere clubs. Hieronder lees je de ontwikkelingen van ons team dat meedoet aan de SBN Jeugdcompetitie voorjaar 2018.

 Squash Hillegom Jeugd 1 – speelschema en uitslagen
Roxanne Eenjes – Tim Veen – Charlene van Steijn – Sebastiaan Jakoubowski – Timo Ludwig – Chris Ludwig – Nienke Meiland

Op naar de finaledag
14 mei 2018 – De jeugd van Squash Hillegom staat momenteel op een knappe 2de positie in de SBN Jeugdcompetitie voorjaar 2018. Deze positie hebben ze weten te behalen na twee winst partijen en één verlies partij. Alleen MAX Beverwijk wist van onze Hillegomse jeugd te winnen. De poule is nu helemaal uitgespeeld, maar er komt nog een finaledag. Op 1 juli 2018 gaat Squash Hillegom Jeugd 1 het opnemen tegen de nummer 1 uit de poule MAX Beverwijk om het kampioenschap. Kan onze jeugd na hun vorige verlies dit keer wel winnen van MAX?

De SBN (Squash Bond Nederland) is nog druk bezig om te kijken in welk centrum de finaledag gaat plaatsvinden. Ook Squash Hillegom heeft zich aangeboden om deze dag te organiseren. Gedurende komende week zullen wij hierover meer te horen krijgen. Op de finaledag zullen ongeveer 16 teams in actie gaan komen uit onder andere Zwolle, Utrecht, Almere, Amsterdam, Rotterdam en Beverwijk.