Squash sinds…

Ons squashcentrum, geopend in april 1980, ligt in het hart van de Bollenstreek, tussen Leiden en Haarlem.

Met 10 squashbanen profileren wij ons voor zowel de recreatieve als de fanatiekere squashers. Zo kunt u los een baan huren om een keer te squashen, maar u kunt ook een abonnement nemen. Na een lekker intensief potje squash kunt u terecht bij onze gezellige squashbar voor een drankje en een kleine hap. (incl. Fox en Ziggo sport op tv-schermen)

Competitie staat bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks nemen wij deel aan de SBN Competitie en spelen met teams mee in de SBN Mix Competitie. Voor de recreatieve squashers en squashsters hebben wij ook een actieve interne Club laddercompetitie en worden er jaarlijks verscheidene toernooien georganiseerd.

In onze squashwinkel kunt u naast rackets (Saxon, Oliver & Harrow) ook schoenen (Hi-Tec & Salming), sporttassen en nog veel meer aanverwante squashartikelen verkrijgen.

Squash Hillegom is actief met jeugdsquash. Zo telt ons jeugdledenbestand niet minder dan 40  jeugdleden tussen de 8 en 21 jaar. Een deel daarvan volgt wekelijks training en spelen jeugdcompetitie en toernooien.

Squashen nooit gedaan en graag eens proberen? Neem dan eens een proef-squashles in ons centrum! U krijgt dan een uur spelregeluitleg en praktische en taktische tips om daarna zelf aan de gang te kunnen gaan. E-mail ons en er wordt z.s.m. een afspraak met u gemaakt op welke dag dit kan plaatsvinden. (Totaal € 20,00 per proefles, 1 a 2 personen).

Mocht u vragen hebben m.b.t. Squash Hillegom of de squashsport in het algemeen, aarzel dan niet. Ook staan wij klaar voor uw vragen over vaste banen en bedrijfstoernooien en of -arrangementen.

 

Tot ziens bij Squash Hillegom!