Het nieuwe seizoen 2017-2018

(Update 21 augustus 2017 )

#HETNIEUWESEIZOEN 2017-2018

Beste abonnementhouders en andere nieuwsgierigen,

Zoals vermeld in de brief die alle leden op de deurmat hebben ontvangen, hierbij het laatste nieuws en informatie over het nieuwe seizoen 2016-2017.

Het is half juli, vandaag fantastisch weer, wij werken alweer hard aan het nieuwe seizoen om straks, na alle vakanties weer fris en fruitig aan een nieuw seizoen te beginnen.

IMG_9508

Het is prima op het terras!

SBN Competitie 2017-2018…Vuurwerk op de loer!

Er is weer aardig squash competitiespektakel komend seizoen. Mede door Donny van Hal en Rogier Monsma, 2 van onze squashtrainers, en huidig clubkampioen Nicolas Hermans, is er een nieuw team geformeerd in de landelijke 1e divisie!

Competitie spelen in een team van 4 spelers of speelsters en tegen andere clubs, lijkt jou dat wat? Wij zijn continu op zoek naar nieuwe squashers die de strijd voor onze club aan durven te gaan. Opgeven kan aan de bar, bij één van onze squashleraren of door een mail te sturen naar info@squash-hillegom.nl.

Een presentatie op onze website van de 9 heren- en 2 damesteams voor aankomend seizoen vind je hier. De aftrap van het seizoen is op vrijdagavond 15 september.

De jeugdcompetitie begint iets later in het seizoen en zijn wij momenteel mee bezig om in te vullen. Wij hopen dit seizoen met meerder teams op de zondagen de andere clubs aan te doen. Tevens zijn we druk bezig met een youngstars Competitie-team, waar de oudere jeugd zich gaat melden bij de senioren. Vragen over jeugdcompetitie zijn welkom.

Evenementen @ de club

Ook komend seizoen zal bol staan van de toernooien en evenementen. Alle activiteiten proberen wij te communiceren via Facebook, Twitter maar vooral via onze eigen website. Deze agenda  terug te vinden is op de homepage!

Online reserveersysteem

Ons online-reserveeersysteem wordt met de week beter en duidelijker. Binnenkort is het mogelijk om online je abonnement, banenkaart of losse baanhuur te betalen via het systeem.

Een klein probleem is er nog. Veel squashers maken een nieuw account aan wanneer ze de bestaande zijn vergeten. Dit leidt tot onnodige misstanden. Mail of bel ons even en wij reactiveren het account voor je. Doe dit via info@squash-hillegom.nl

Squashlessen

Ook komend seizoen worden er squashlessen en -trainingen voor ieders niveau georganiseerd. Iedere maandag-, dinsdag- en woensdagavond staat één van onze trainers klaar voor jullie wensen. Daarnaast kan er op aparte afspraak lessen geregeld worden. Mocht je les willen of een vraag hebben, bel of mail ons dan.

Gratis introducé

De jaarlijks gratis introducé-actie is per komend seizoen gestopt. In plaats van deze actie hebben wij diverse andere acties in petto!

Squashmasterz

De SBN introduceert squashmasterz.nl. Een website waar je alles over de spelregels en spelsituaties kunt vinden. Hier ook je spelregelbewijs halen, welke dit seizoen voor competitie- en toernooispelers verplicht is. Heel leuk om deze website even te bezoeken!

Feestje in onze club?

Heb je iets te vieren of te organiseren en ben je op zoek naar een locatie? Zoek niet verder, je hebt het bij ons gevonden! Denk aan een verjaardagsfeest, receptie, borreluurtje, personeelsuitje, workshop of vergadering. Veel is mogelijk en alles kan in combinatie met of zonder squash. Wil je meer weten? Bel ons dan op 0252519766 of contact ons.

De club & social media

Op de meeste fronten zijn wij actief op social media. Twitter met ons mee,  veel verslagen en berichten zijn te vinden op de Facebook Squash Hillegom pagina en ook posten wij op Instagram.

Vragen, ideeën of suggesties

Wij staan meer dan open voor al jullie vragen, klachten, ideeën of andere suggesties. Mail ons op info@squash-hillegom.nl, bel ons op openingstijden via 0252519766, doe het via ons contactformulier of vertel je verhaal bij ons aan de bar!

 

Wij wensen jullie allen zeer mooie zomermaanden en een sportief seizoen 2017-2018

Het Squash Hillegom team

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>