SQUASHLES / TRAINING

Wij beschikken over meerdere trainers in ons centrum. Zo goed als iedere dag is het mogelijk lessen of trainingen bij ons te volgen.

Marcel Dol houdt zich vooral bezig met introductie- en proeflessen, groepen en schoolklassen. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van squashlessen en -trainingen en is op meerdere dagen beschikbaar. Wil je eens kennis maken met de squashsport? In een uur vertelt hij je alles over de regels, het spel technisch en taktisch en alles wat je bij Squash Hillegom kunt verwachten.

Een kennismakingsles van een uur kost 30,00 euro voor één tot drie personen incl. rackets etc. Voor een afspraak kan je bellen naar ons centrum 0252519766 of stuur een E-mail naar info@squash-hillegom.nl

Rogier Monsma is vooral bezig met de competitiespelers en verder gevorderden. Hij is een zeer ervaren en nog steeds verdienstelijk speler en geeft zijn lessen en trainingen op dins- en woensdagen in ons centrum.

Donny van Hal verzorgt squashtrainingen voor jeugd,  gevorderde beginners en competitiespelers. Daarnaast is hij degene die fittrainingen kan verzorgen. Hij is iedere maandag in ons centrum te vinden.

De tarieven zijn op aanvraag. Wilt u uw spel verbeteren bij één van onze trainers? Stuur dan een mail naar info@squash-hillegom.nl.

 

DOOR TRAINING EEN BETERE SPELER