Wij beschikken over meerdere trainers in ons centrum. Zo goed als iedere dag is het mogelijk lessen of trainingen bij ons te volgen.

Tom Steward – Sinds september 2019 is deze 32 Australier in ons centrum actief. Met ouders die zeer actief in het squash waren en zelfs de wereldtop benaderde, is het squash bij hem met de paplepel ingegoten. Zijn hele jeugd heeft hij aan de top van de Australische juniors gestaan. De echte doorbraak is door een slepende ziekte uitgebleven. Desalnietemin kan Tom nogsteeds meekomen en heeft al regelmatig laten zien dat hij top-10 spelers uit Nederland kan verslaan. 

Wonend met zijn vriendin in Hoofddorp zal hij komend seizoen daar (‘Meersquash) ook wedstrijden in de 1e- en Eredivisie gaan spelen.  

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een naar Tom. Dan wordt er z.s.m. een afspraak gemaakt!

Rogier Monsma is vooral bezig met de competitiespelers en verder gevorderden. Rogier geeft zijn lessen op dins- en woensdagen in ons centrum.

Donny van Hal verzorgt de trainingen voor de jeugd en de lessen voor de schoolklassen. Daarnaast neemt hij beginnende spelers bij de hand en wijst ze de weg op onze banen en in het centrum. Donny is iedere maandag in ons centrum te vinden.

Marcel Dol houdt zich vooral bezig met introductie- en proeflessen, groepen en schoolklassen. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van squashlessen en -trainingen en is op verschillende dagen beschikbaar.

De tarieven zijn op aanvraag. Wilt u uw spel verbeteren bij één van onze trainers? Stuur dan een mail naar info@squash-hillegom.nl.


DOOR TRAINING EEN BETERE SPELER