Wij beschikken over meerdere trainers in ons centrum. Zo goed als iedere dag is het mogelijk lessen of trainingen bij ons te volgen.

Marcel Dol houdt zich vooral bezig met introductie- en proeflessen, groepen en schoolklassen. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van squashlessen en -trainingen en is op meerdere dagen beschikbaar. Wil je eens kennis maken met de squashsport? In een uur verteld hij je alles over de regels, het spel en alles wat je bij Squash Hillegom kunt verwachten. Een kennismakingsles kost 25,00 euro voor één a twee personen incl. rackets etc. 

Rogier Monsma is vooral bezig met de competitiespelers en verder gevorderden. Rogier, zeer ervaren en nogsteeds verdienstelijk speler, geeft zijn lessen op dins- en woensdagen in ons centrum.

Donny van Hal verzorgt squashtrainingen voor gevorderde beginners en competitiespelers. Daarnaast is hij degene die fittrainingen kan verzorgen. Hij is iedere maandag in ons centrum te vinden.

De tarieven zijn op aanvraag. Wilt u uw spel verbeteren bij één van onze trainers? Stuur dan een mail naar info@squash-hillegom.nl.


DOOR TRAINING EEN BETERE SPELER