Jeugd

(update 10 augustus 2017)

Studenten abonnement
Idem volledig abonnement. (Alleen voor studenten van een dagopleiding en op aantonen van studentenkaart en O.V.-jaarkaart)
€ 195,00 per jaar / € 18,00 maandelijkse incasso*

Scholieren abonnement
Idem volledig abonnement.
€ 155,00 per jaar / € 15,00 maandelijkse incasso*

Jeugd abonnement t/m 12 jaar
Idem basis daluren abonnement.
€ 125,00 per jaar / maandelijks incasso n.v.t. *

- Alle abonnementhouders van Squash Hillegom dienen lid te zijn / worden van de SBN (Squash Bond Nederland). Jeugdspelers hoeven dit pas als zij aan SBN competities en – toernooien gaan deelnemen.

Hiervoor dient een incassomachtiging ondertekend moet worden. Dit lidmaatschap staat los van het abonnement bij Squash Hillegom maar kan wel in ons centrum worden afgesloten.

Via www.squash.nl  kunt u zowel uw SBN lidmaatschap afluiten als beïndigen.

- * De maandelijkse incasso is een betalingsregeling van het abonnementsgeld en derhalve is het abonnement niet per maand opzegbaar.

- * Mocht U tijdens het seizoen een abonnement nemen dan wordt het abonnementsgeld naar aantal maanden omgerekend tot 1 september.

- De Squash Hillegom abonnementen worden jaarlijks per september automatisch met een jaar verlengd. Opzeggen van het abonnement 2016-2017 kan schriftelijk en uiterlijk t/m 31 juli 2017.

Abonnementhouders kunnen zonder bijkomende kosten meespelen in de diverse SBN Competities en meedoen aan het jaarlijkse Squash Hillegom Clubkampioenschap.

IMG_3171small

Een deel van de jeugdgroep (januari 2014)