• update 28 mei

Heel goed nieuws
Op woensdag 27 mei 2020 hebben wij kennisgenomen van het persmoment van Premier Rutte namens het kabinet. Hierin is naar buiten gekomen dat het kabinet heeft besloten de squash- en andere indoorsporten per 1 juli in Nederland weer geopend kunnen worden, mits de situatie dit toelaat.

Verantwoord squashen
Wij verheugen ons erop om weer open te mogen gaan. Wel is het op dit moment nog niet helemaal duidelijk onder welke voorwaarden dit kan. De SBN (Squash Bond Nederland) verwacht binnenkort een brief te ontvangen met de voorwaarden voor heropening van de squashcentra. Zodra hier meer over bekend is zullen wij jullie informeren.

Reserveren
Vanaf woensdag 24 juni is het weer mogelijk om squashbanen te reserveren voor de week erna, woensdag 1 juli.

Opening Horeca
Ook de commerciële horeca mag binnenkort weer open. Vooralsnog moest hier toestemming voor worden gegeven door de gemeente. De aanvraag voor het openen van ons terras eerder dan 1 juli ligt bij de gemeente. Wij wachten op uitsluitsel hierover. Bij positief bericht zullen wij je ook hierover informeren.

Topscore voor squashsport
Via deze link kun je het nieuwsbericht “Topscore voor squashsport” lezen op de website van de SBN.

Fun-racketspelen bij Squash Hillegom
De hele maand juni gaan wij nog door met de fun-racketspelen, buiten op de parkeerplaatsen. Je leest er hier alles over.

Wij kijken uit naar 1 juli en gaan alles in gereedheid brengen om het centrum naar alle protocollen helemaal toegankelijk te maken. Het kan niet snel genoeg gaan!