• update 7 augustus 2021

Nog even en dan lopen de meeste zomerdeals tegen het eindje aan. Zoals ieder jaar doen wij de zonnige zomersquashers een aanbieding om een jaar een abonnement te nemen. Voor alle zomerdealers geldt een korting van 10% op een abonnement voor het seizoen 2021-2022.

Een rekenvoorbeeld…een jaar onbeperkt squashen kost 350,- euro en voor de superdealers wordt dit dan 315,- euro voor een abonnement van 1 september 2021 t/m 31 augustus 2022. Per maand automatisch incasso wordt dit € 28,35.

Daar de deals op verschillende datums begonnen zijn zal niet voor iedereen dezelfde startdatum van een abonnement zijn. De prijs wordt door ons dan aangepast naar persoonlijke situatie.
Dus wil je weten wat het voor jou kost? Stuur ons dan gerust een bericht! In je baanreserveren-account kan je zien tot wanneer jouw Super Zomerdeal loopt.

Vragen zijn altijd welkom, via mail of gewoon even bij ons in het centrum.

Deze aanbieding blijft staan t/m 30 september, is enkel voor Super Zomerdealers 2021 en gaat niet samen met andere aanbiedingen. Een overzicht van alle tarieven voor het nieuwe seizoen vind je hier.