• Update 24 juni 2021

Extra Clubmiddag van 14:00-16:30 uur met aansluitend BBQ en voor de Oranjefans de 1/8 finale van Nederland tegen Tsjechië !

Zondag 27 juni is weer een gezellig middagje squash. Doe gezellig mee! Nieuwe spelers en speelsters zijn meer dan welkom!

Wij hopen altijd weer nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een hoop te leren over het squashspel. Wedstrijdjes, tips & tricks en andere squashers ontmoeten zijn de sleutelwoorden voor een gezellig sportieve avond…doe ook mee! Begeleider van de avond is Marcel Dol –  aanvang 20:00 uur.

Wie komen er tossen?  – Marcel Dol  –  ….. geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wie komen er extra BBQ & voetbal kijken?  Robert d Winter – Petra Meijer – Rob & Michelle – Marcel….. geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wie komen er alleen voetbal kijken? David Juffermans –  ….. geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers leren kennen zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begrip in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, tossbiba’s en/of frika’s) Voor alle leden van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de Clubavonden/middagen  sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen? Laat dit dan even horen!