• update 24 november 2021

Het kampioenschap gaat naar het kookpunt! Met nog 2 races te gaan en 8 punten voorsprong voor onze Max is nog helemaal niets, maar dan ook helemaal niets, beslist. Maarrrrr…er is een kans(je) dat Nederland op z’n kop gaat op zondag 5 december mocht alles meezitten voor Max! Dromen mag maar zoals Marco voor ons zingt….de meeste dromen zijn…Wij gaan er uitgebreid voor zitten in ons paddock en wachten in spanning af! Dresscode 33 en oranje s.v.p.

Er wordt op het scherpst van de snede gestreden tussen Max en Lewis. Hoe spannend zal ook de Grand Prix van Saudi Arabia worden. Wij weten dat Max maximaal zal blijven gaan voor de wereldtitel en hopelijk gaat hij ook op het Jeddah Corniche circuit vlammen.

Let op, de start is om 18:30 uur. Wij zijn gewoon open en gaan heerlijk zitten voor hopelijk wederom een zinderende race!! Let op 2.0; gezien onze (verplichte) zitplaatsen kunnen wij maximaal 33 toeschouwers kwijt. Reserveer dus snel via info@squash-hillegom.nl 

Overig aankomend sport op onze schermen

Hier vind je de wedstrijden van Vitesse, AZ, PSV, Feyenoord en Ajax in de Europese leagues.
Hier vind je de wedstrijden van OnsOranje voor de kwalificatie voor het WK 2022.

In augustus begon het Eredivisie Voetbal seizoen 2021-2022 – Het speelschema vind je hier.
Een makkelijke en leuke website met een dagelijks overzicht van alle voebalwedstrijden is iservoetbalvanavond.nl

We kunnen weer volop sport kijken! Sinds zaterdag 26 juni mogen er weer gasten in en aan de bar zitten. Wel vragen wij iedereen zoveel ruimte te geven zodat er geen hoopjes gevormd worden. #metgezondverstand

Ons centrum is officieel ESPN licentiehouder zodat wij alle Eredivisie-wedstrijden in de club op onze schermen mogen uitzenden.