• update 20 juni 2022

Een nieuw seizoen, nieuwe auto’s, nieuwe regels, nieuw race-schema en een nieuwe regerend wereldkampioen! Wij zijn erg benieuwd wat het seizoen 2022 ons gaat brengen. De strijd lijkt op dit moment tussen Ferrari en Red Bull te gaan maar het is natuurlijk nog erg vroeg in het seizoen. Niets is zo veranderlijk als de F1!

FORMULA 1 LENOVO BRITISH GRAND PRIX 2022

Let op, de starttijd is 16:00 uur! Het wordt steeds drukker en gezelliger tijdens de races. Eerst even squashen en aanschuiven is natuurlijk een prima Dresscode 1 en veel oranje as usual!

  • Het hele F1 race-schema van 2022 vind je hier. Squash-Hillegom.nl is weer ruim vertegenwoordigt op het circuit van Zandvoort waar van 2 t/m 4 september de GP van Nederland verreden wordt. We houden jullie op de hoogte!

Ben jij naar een race geweest en heb je leuke beelden? Stuur ze naar ons en wellicht plaatsen wij deze op onze website. Het filmpje onder is van 22 mei te Barcelona van Ruben en Marije 🙂

Overig aankomend sport op onze schermen

Ons centrum is officieel ESPN licentiehouder zodat wij alle Eredivisie-wedstrijden in de club op onze schermen mogen uitzenden.

Hier vind je de wedstrijden van Vitesse, AZ, PSV, Feyenoord en Ajax in de Europese leagues.
Hier vind je de wedstrijden van OnsOranje naar aanloop voor het WK 2022.

In augustus begon het Eredivisie Voetbal seizoen 2021-2022 – Het speelschema vind je hier.
Een makkelijke en leuke website met een dagelijks overzicht van alle voebalwedstrijden is iservoetbalvanavond.nl