• update 13 juli 2020

Bij dit schrijven is ons centrum alweer 2 weken open en kunnen we stellen dat vele van onze leden, kaarthouders en losse huurders weer met veel zin de squashbaan hebben betreden. Het voelt voor ons geweldig iedereen weer te zien en hebben de volste vertrouwen in de komende tijd!

Een groot dank gaat naar iedereen die ons zowel met steunbetuigingen als financieel geholpen hebben de tijd door te komen. Hieronder lees je wat er zoal met de bevroren abonnementen geregeld wordt, als mede met de rittenkaarten.

  • Indien een rittenkaart niet vol komt voor de einddatum, wordt deze door ons verlengd met 3,5 maand. De einddatum vind je in je account op baanreserveren.nl
  • Alle bevroren incasso-abonnementen gaan per augustus weer aan en zijn voor een halve maand van maart 2020 nog gecompenseerd.
  • Alle bevroren vooruit betaalde abonnementen worden verlengd met 3,5 maand. Per half december kan het abonnement weer verlengd worden voor een jaar.
  • Voor alle overige abonnementen hebben wij een brief klaar met leuke presentjes ter compensatie voor hun verre meegaande steun aan de club!

En nogmaals, de steun is ontzettend groot en voelt fantastisch goed, zo in het jaar dat jullie squash-hut, Squash Hillegom, 40 jaar bestaat! Ja, tijd voor ’n feest zouden we zeggen…die komt ook, echter wachten we nog even tot iets zekere tijden met plannen.

Squash Hillegom
Marcel Dol en het hele team.