• update 21 december 2021

Beste squashers en squashsters van onze club,

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december jl., waarin een harde lockdown werd aangekondigd, is ons centrum genoodzaakt de deuren te sluiten voor de periode van 19-12-2021 t/m 14-01-2022. Uiteraard begrijpen wij dat dit voor u, net zo goed als voor ons, een meer dan enorme teleurstelling is.

We zullen u daarom ook nu weer in staat stellen om uw abonnement te “bevriezen”. U dient hiervoor een mail te sturen naar info@squash-hillegom.nl o.v.v “abonnement bevriezen”. Voor banenkaarthouders wordt de einddatum van kaart verschoven indien zij deze niet op tijd op krijgen.

Voor verdere informatie omtrent alle maatregelen betreffende het Coronavirus verwijzen wij u door naar de website www.rijksoverheid.nl
Voor informatie die over maatregelen die specifiek op de squashsport gericht is verwijs ik u door naar www.squash.nl

Mochten er veranderingen optreden aangaande de maatregelen dan zullen we u daar z.s.m. via de gebruikelijke kanalen (email, facebook) op de hoogte van stellen.

Wij willen u ook via deze weg sfeervolle feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond, nieuwjaar wensen en hopen u hopelijk half januari weer met frisse moed te zien squashen op onze banen.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Namens het hele Squash Hillegom team,
Marcel Dol

P.S. Ontvang je onze E-nieuwsbrief niet? Scroll dan even naar beneden en schrijf je snel in!


(28 nov. 2021) Beste squashers

Helaas ontkomen we er niet aan, de nieuwe maatregelen vanwege de verslechterende situatie rondom corona. We begrijpen dat deze ingrijpend zijn en zijn net als jullie behoorlijk teleurgesteld. De aangescherpte maatregelen gingen afgelopen zondag 28 november in, welke je hieronder kunt lezen:

• Bij binnenkomst vragen wij naar een geldige QR code.
• Het mondkapje is weer verplicht vanaf binnenkomst tot de baan. Wanneer je de baan op gaat, kan het mondkapje af.
• De 1,5 meter regel is weer terug: dat wil zeggen dat in het horeca-gedeelte zowel het mondkapje als aan de anderhalve meter gehouden moet worden. Wanneer je op een (vaste) plek zit, kan het mondkapje af.
• De 1,5 meter-regel geldt niet op de baan, je kan dus vrijuit squashen. (ook dubbelen)
• de SBN teamcompetitie is tot nader order stilgelegd en zal hervat worden wanneer dat weer mogelijk is. Door de kerstdagen en Oud&Nieuw zal dit pas weer in 2022 zijn. We houden de captains van de teams op de hoogte. De interne laddercompetitie gaat wel door.

De banen die voor week 48 gereserveerd waren na 17:00 uur, zijn door ons geannuleerd.

Vooralsnog zullen deze maatregelen tot zondag 19 december 2021 gelden. Om jullie tegemoet te komen zullen wij onze deuren extra openen. Zo zijn we de vrij- en zaterdagen om 09:00 uur open en zondagen zelfs al om 07:30 uur. Er kunnen hier nog (ruimere) veranderingen in komen en we zullen er zo snel voor mogelijk zorgen dat online reserveren op de nieuw tijden mogelijk is. (De openingstijden vind je hier en in ons online baanreserveren)

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwe maatregelen je abonnement willen bevriezen, dan kan je dit aangeven door een mail te sturen naar info@squash-hillegom.nl o.v.v. ‘bevriezing abonnement’. Ook voor andere vragen kan je op dit adres terecht.

We hopen vanaf 19 december weer op normale wijze open te gaan. Tot die tijd; blijf gezond, blijf squashen en we zien jullie hopelijk snel op de baan!

Sportieve groeten,

Team Squash Hillegom
Marcel Dol