Calendar

jul
19
zo
F1 Grand Prix Hongarije 2020
jul 19 @ 15:00
F1 Grand Prix Hongarije 2020
 • update 13 juli 2020

De eerste punten zijn binnen en hopelijk kan Max snel aansluiten bij de top-3 van het WK. De derde race van dit seizoen is op de Hungaroring, waar de eerste F1 race werd gereden in 1986…een jaar nadat er geen F1 meer was op Zandvoort.

Beetje bij beetje gaat alles weer naar het normale. De F1 seizoen 2020 startte op zondag 5 juli op de Red Bull ring. Er zal voorlopig nog geen publiek zijn bij de wedstrijden, maar op onze schermen gaan we er uitgebreid voor zitten. Om aan alle contracten te voldoen zullen er minimaal 15 tot 18 races gereden moeten worden. De agenda zal zich dus binnenkortt uitbreiden.

De grote prijs van Hongarije start race 15:10 uur!

 • Het F1 race-schema van 2020 vind je hier.

Overig aankomend sport op onze schermen

Hier (nnb) vind je de wedstrijden van Willem II, AZ, PSV, Feyenoord en Ajax in de Europa Leagues.
Hier (nnb) vind je de wedstrijden van OnsOranje. Info m.b.t. het EK 2021 volgt.

In september begint het Eredivisie Voetbal seizoen 2020-2021* – Het speelschema volgt hier.
Een makkelijke en leuke website met een dagelijks overzicht van alle voebalwedstrijden is iservoetbalvanavond.nl

Ons centrum is officieel Foxsports licentiehouder zodat wij alle KPN Eredivisie-wedstrijden op onze schermen mogen uitzenden in de club.

aug
21
vr
Bollenstreek Open SoccerSquash 2020 @ Squash Hillegom
aug 21 @ 19:00
 •  update 13 juli 2020

Vrijdagavond 21 augustus 2020 is definitief gepland voor de 8e Bollenstreek Open SoccerSquash. De oorspronkelijke datum was 20 maart maar kon door de lockdown niet gespeeld worden. Zet het direct in je agenda! Op de foto hierboven de nummers 1 t/m 3 in de A en B klasse van de vorige editie in 2019.

De Inschrijving is per 5 juli geopend. Alle verdere info volgt in dit bericht en iedereen wordt per mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ontvang je deze niet? Stuur ons een bericht met je naam en vermelding “nieuwsbrief SoccerSquash” en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

 • Toernooi organisatie: SoccerSquash Club Hillegom
 • Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro.
 • A-B-C klasse..voor ieder nivo toegankelijk. Het event telt mee voor de NL ranking.
 • Alle deelnemers ontvangen het BOSS-2020 toernooi-shirt, snackies na het toernooi en een perfect geregeld event met vele extra’s!
 • E-mail je inschrijving naar info@squash-hillegom.nl 
 • Inschrijven kan t/m zondag 16 augustus. Afmelden na deze datum ontvangt geen inschrijfgeld retour maar wel het BOSS-2020 T-shirt.
 • De inschrijving is bevestigd na betaling van het inschrijfgeld via Iban NL70 INGB 0676 4491 15 of aan de receptie van ons centrum.
 • Vermeld bij bankbetaling je naam, (standaard) shirtmaat en BOSS 2020.
 • Aanvang toernooi 19:00 uur (ong. 18:30 uur aanwezig dus)
 • Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de toernooireglementen.

Deelnemers van BOSS 2020 (naam & club)

  1.  Djiri Michel (GC)
  2.  Fred van der Veldt
  3.  Ricardo de Jong (Hil)
  4.  Niels van Huijssteden (Bev)
  5.  Sidney van Aken (Bev)
  6.  Geoffrey Purse
  7.  Dennis Valkhof
  8.  Jim van Aken (Bev)
  9.  Theo Ducaneaux (Oud)
  10.  Daan Jongsma (Hil)
  11.  Elroy Pijnenburg (Alm)
  12.  Dennis van Lierop (Hil)
  13.  Justin van Lierop (Hil)
  14.  Sebastiaan van der Knijff (Hil)
  15.  Cislaine Bouman (Hil)
  16.  Berry Bischot (Bev)
  17.  Kevin Boelé (Hil)
  18.  Kasper Michel
  19.  (max 32 deelnemers)

Legenda clubs:
Alm = Almere – Squash Almere
Ams = Amsterdam – Borchland
Alp = Alphen a/d Rijn – Jawi Sportcentrum
Bev = Beverwijk – Max Sports and Wellness
Ein = Eindhoven – SquashTime
GC = geen vaste club
Haa = Haarlem – Squash Haarlem
Hfd = Hoofddorp – ‘Meersquash & Activity
Hil = Hillegom – Squash Hillegom
Noo = Noordwijk – Azzuro Welness
Oud = Oudewater – Boast-Inn ’92
Roe = Roelofarendsveen – De Tweesprong
War = Warmond – Dekker Warmond

Zaterdag 27 april 2013 won de huidige Nederlands Kampioen, Niels van Huijssteden, de eerste “Bollenstreek Open”.  2014 en 2015 staan op naam van Berry Bisschot en Niels greep de titels in 2016, 2017, 2018 en 2019 weer terug.

De BOSS 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

okt
10
za
World Squash Day 2020
okt 10 hele dag
World Squash Day 2020
 • update 21 oktober 2019

Zaterdag 10 oktober is het World Squash Day waarbij iedere fan “all over the world” onze sport een dag in de spotlights kan zetten!
Bij ons zal deze open dag gevuld worden met activiteiten op de banen en zijn er tal van prachtige aanbiedingen om kennis te maken met de squashsport.

 • De hele dag is het mogelijk om gratis kennis te maken met squash. Er zijn meerdere trainers die je de weg zullen wijzen op de baan en alle vragen beantwoorden. Je hoeft niet reserveren, kom gewoon aanwaaien. Mocht je de baan op gaan, neem wel schone sportschoenen zonder afgevende (vaak zwarte) zolen mee!
 • Deze “open dag” duurt van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Wij verkopen deze dag een speciaal probeer-squash-rittenkaart voor € ..,.. waarmee je 5 keer voor 3/4 uur kan squashen met 2 personen inclusief rackethuur en bal. (half jaar geldig) *
 • Voor eenieder die deze dag besluit een abonnement te nemen hebben wij een graphite squashracket en bal als cadeau klaarliggen! *
 • * Bovenstaand aanbiedingen geldt voor nieuwe klanten in ons centrum. Het is niet bestemd voor personen die de afgelopen 2 jaar een abonnement (incl. zomerdeal) in ons centrum hebben gehad en ook niet voor degenen die het laatste jaar een rittenkaart gehad hebben.
 • De tijd van extra activiteiten volgen in dit bericht.

Meer info volgt in dit bericht. Houd het dus in de gaten…
Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een E-mail of bel ons centrum tijdens openingstijden op 0252-519766.

#worldsquashday

okt
24
za
Clubkampioenschappen 2020 #41 @ Squash Hillegom
okt 24 hele dag
Clubkampioenschappen 2020 #41 @ Squash Hillegom
 •  Update 28 oktober 2019

De datum 24 oktober staat nog niet vast! Wij zoeken het ideaalplaatje om het Clubkampioenschap qua datum te organiseren. Wij houden je in dit bericht op de hoogte.

Alex Vreeburg en Patricia van Geest zijn de Clubkampioenen tot het volgende kampioenschap in 2020 na hun toernooiwinst van afgelopen zaterdag 26 oktober!


Het clubkampioenschap 2019 wordt alleen gespeeld op zaterdag 26 oktober. Kom natuurlijk gezellig langs om de spelers aan te moedigen.

 • Rond 11:30 uur zullen wij starten aan de 40ste(!) kampioenschappen.
 • De damesfinale zal rond de klok van 17:00 uur gespeeld worden met aansluitend de herenfinale.
 • Na de prijsuitreiking volgt een chinees buffet. Mocht je niet meedoen maar toch mee willen eten, geef je dan uiterlijk vrijdag op. (€ 14,00 p.p.) Er wordt geen rekening gehouden met last-minute mee-eters.
 • Het toernooi is niet te volgen op toernooi.nl

 

De 40e Clubkampioenschappen van Squash Hillegom worden vooralsnog gespeeld op zaterdag 26 oktober 2019. Daar begin november competitiewedstrijden gespeeld worden, leek het ons een goed plan het toernooi een week te vervroegen, ondanks dat dit waarschijnlijk in de herfstvakantie valt. Wij gaan er namelijk vanuit dat er een hele berg squashers deze jublieum-editie willen spelen!

Er is een commissie in het leven geroepen om het toernooi enthousiast te ondersteunen. Voorlopig bestaat deze uit Christiaan Schopman en Marcel Dol. Ideeën, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom! Stuur ons dan even een bericht met onderwerp organisatie CK2019.

Het toernooi is toegankelijk voor alle abonnementhouders (er is een starters-toernooi, ook voor niet-leden) van ons centrum. Alle deelnemers ontvangen een toernooi-T-shirt, lunch op zaterdagmiddag, een heerlijke Chinees/Indisch buffet op zaterdagavondfeestavond en natuurlijk een zeer gezellig en perfect in elkaar gedraaid toernooi. (Dit alles nog even onder voorbehoud i.v.m. nieuwe organisatie)

Inschrijfgeld bedraagt 20 euro en voor de jeugd <18 jaar 17,50 euro p.p.

Vragen zijn altijd welkom (info@squash-hillegom.nl). De plannen zijn om op zaterdagavond wederom een clubkampioenschappenparty te organiseren.

nov
21
za
Mini HutSpot dubbeltoernooi
nov 21 hele dag
Mini HutSpot dubbeltoernooi

De kleine versie van de grote HutSpot wordt naar alle waarschijnlijkheid gespeeld op zaterdag 21 november. Dit is dus nog niet definitief en laten wij jullie z.s.m. weten!

Het toernooitje wordt gezien als start van het HutSpot-seizoen en hiermee probeert de organisatie ook nieuwe Hillegoms’ squashers enthousiast te maken voor het dubbelsquash en eventuele deelname aan de grote HutSpot. Daarnaast wordt (vaak) het feestthema voor april bekend gemaakt en kan iedereen oefenen met zijn/haar nieuwe of vaste sparringpartner.

Alle informatie over de mini-HutSpot en het main event in april vind je op HutSpot.org

Verplaatst: Hutspot Dubbelkampioenschappen 2020 @ Squash Hillegom
nov 21 hele dag
Verplaatst: Hutspot Dubbelkampioenschappen 2020 @ Squash Hillegom | Hillegom | Zuid-Holland | Nederland
 • update 22 maart

Hi allen HutSpotters, sponsoren en overig aanhangers,

De dubbel van 2020 is verzet naar zaterdag 21 november, de dag dat normaal gesproken de mini-HutSpot gespeeld zou worden. Omdat momenteel de situatie voor alles en iedereen nog heel onduidelijk is, hopen wij spoedig met alle informatie te komen.

Volg vooral onze website, twitter, facebook en instagram en blijf op de hoogte van de laatste feitjes!

#KeepDistance #indammen met z’n allen! #justdoit Zorg goed voor jezelf en omgeving. Vijfdubbele groet van het team!

Pam, Marcel, Jeffrey, Tom en Lucas
HutSpot.org


Dubbelsquash, gezelligheid, gekkigheid, eten, dansen, drinken en een hele hoop prachtige squashers uit het land (en daarbuiten)…zomaar wat steekwoorden voor ons jaarlijks HutSpot dubbelsquashkampioenschap!

Het toernooi is gestart in het jaar 2000 en beleeft in april 2020 haar 21e editie…the story continues… 🙂

Ga snel naar HutSpot.org of de Facebook-pagina van dit onwijs dubbelleuke toernooi waar wij wederom ruim 140 deelnemers verwachten.

jan
9
za
“Stroetje Gooien” Kampioenschap 2021
jan 9 @ 19:30
"Stroetje Gooien" Kampioenschap 2021
 • update 22 januari 2020

De voorlopige datum van het kampioenschap Stroetje Gooien 2021 is zaterdagavond 9 januari 2021. Meer info volgt in dit bericht. Onderaan deze pagina vind je alle winnaars tot nu toe.

Winnaar van 2020 is Tom Hulsbosch (foto midden) en werd de 19e titelhouder in de 20e keer dat het kampioenschap gespeeld werd. Dit blijft heel opmerkelijk. In de finale won Tom van Danny Smit (rechts) die met twee matchstenen de titel onder zijn beker had. Ervaren stroeter, Michael Körner, hield Thijs Warmerdam van het podium en won het brons.


(2020)  Wil je ook alle “Stroetje Gooi”-info in je mailbox ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@squash-hillegom.nl o.v.v. Graag Stroetje mailnews.

 • Maximaal 40 deelnemers
 • Inschrijven vanaf 20 november 2019 .. stuur ’n mail naar info@squash-hillegom.nl
 • Sluiting inschrijving donderdag 9 januari 23:59 uur
 • Aanvang 19:30 uur en duurt tot we een nieuwe kampioen hebben
 • Inschrijfgeld 12,50 euro p.p., waarvan 10,00 in de prijzenpot gaat
 • Incl. hapjes en hapjes
 • Incl. #demoeitewaard-verloting om 24:00 uur voor de (dan nog) aanwezige deelnemers!
 • Incl. VIP-wedstrijd-assistente Michelle (o.a. bekend van de Dolle Bingo)
 • Incl. nieuwe ontzettende VIP-bardame(s) (nog niet bekend)
 • Algehele toernooi-organisatie: Marcel

De deelnemers zaterdag 11 januari 2020:

 1.  Olaf Bal
 2.  Franck de Wagt
 3.  David Juffermans
 4.  Erwin van de Loo
 5.  Jessy Castelijn
 6.  John Dillen
 7.  Ronald Langeveld
 8.  Peter Koopman
 9.  Thijs Warmerdam
 10.  Job Richter
 11.  Tim de Haas
 12.  Peter Kamstra
 13.  Mike Barnhorn
 14.  Rob vd Klauw
 15.  Wouter Spreeuw
 16.  Michael Korner
 17.  Tido Peters
 18.  Jeroen Warmerdam
 19.  Tom Hulsebosch
 20.  Danny Wasalious
 21.  Marcel Dol
 22.  Danny Smit
 23.  Niels Huisman
 24.  Eric Elderbroek
 25.  Danny Castelijn

Clubkampioenen “Stroetje Gooien” van 1996 tot heden:

2021 …wij zijn benieuwd!
2020 Tom Hulsbosch
2019 Peter Kamstra
2018 Peter Koopman
2017 Michael Körner
2016 Rob van der Klauw
2015 Job Richter
2014 Jaap Scholte
2013 Ted Lammerse
2012 Melvin van Bakel
2011 Niels Huisman
2010 Linda Meinen
2009 Peter van der Burgh
2008 Franck de Wagt
2007 Franck de Wagt
2006 Frank Leendertse
2005 Marcel Dol
2000-2004 niet gespeeld
1999 Rob Meeldijk
1998 Eric Elderbroek
1997 Chris Snippenberg
1996 Brigitta Gordijn