Calendar

mrt
22
vr
ClubAvond squash
mrt 22 @ 20:00

– Update 19 maart 2019 –

Aanstaande vrijdag, 22 maart, is er weer een ClubAvond. Nieuwe en beginnende squash(st)ers zijn altijd meer dan welkom. Leer van ervaren squashers, ontmoet en meet je eigen spel eens t.o.v. anderen. Deze avond staat o.l.v. Marcel.

Wie komen er? ..Wouter Spreeuw – …. Geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers leren kennen zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begripje in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, tossbiba’s en/of frika’s) Voor alle members van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de ClubAvonden sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen, laat dit dan even horen!

mrt
24
zo
Clubtoss, laatste oefendubbel
mrt 24 @ 13:30
Clubtoss, laatste oefendubbel

– Update 20 maart 2019 –

De laatste oefendubbel voor de HutSpot is op Zondagmiddag 24 maart dubbel-clubtoss, start  13:30 uur  – (tot 16:00) Incl. soep en stokbrood Hosted by team HutSpot

Deelnemers:  Irene & Barbera – Ester & Yvette – Patricia & Richard – Lucas & Petra – Sander & Martijn –  … geef je op via info@hutspot.org 

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers leren kennen zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begripje in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, tossbiba’s en/of frika’s) Voor alle members van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de ClubToss sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen, laat dit dan even horen!

mrt
31
zo
Eredivisie topper AJAX – PSV
mrt 31 @ 16:45
Eredivisie topper AJAX - PSV

AJAX – PSV   Zondag 31 maart live op onze schermen!

De spanning in de eredivisie stijgt met de week. Al weten wij nu niet hoe de stand zal zijn rond 31 maart. Wordt het kampioenschap hier beslist door de Amsterdammers of door de Eindhovenaren? Of zal het weer tot op de laatste wedstrijden ongekend spannend blijven…Wij beloven je een superwedstrijd met veel nagelbijten en hopelijk veel goals.  #ajapsv

Wij zeggen, eerst een lekker potje squashen en dan gezellig aanschuiven voor onze schermen. Wij verzorgen uiteraard de snackhapjes en een “blinde poule” zal niet ontbreken.  Aanvang wedstrijd 16:45 uur, komt gezellig langs!

Squash Hillegom beschikt over een volledige licentie om de wedstrijden van Fox Sports in de club uit te zenden.

apr
5
vr
Hutspot Dubbel Kampioenschappen 2019 @ Squash Hillegom
apr 5 – apr 7 hele dag
Hutspot Dubbel Kampioenschappen 2019 @ Squash Hillegom | Hillegom | Zuid-Holland | Nederland

Dubbelsquash, gezelligheid, gekkigheid, eten, dansen, drinken en een hele hoop prachtige squashers uit het land (en daarbuiten)…zomaar wat steekwoorden voor ons jaarlijks HutSpot dubbelsquashkampioenschap!

Het toernooi is gestart in het jaar 2000 en beleeft in april 2019 haar 20e editie! Dat zal wat worden.. 🙂

Ga snel naar HutSpot.org of de Facebook-pagina van dit onwijs dubbelleuke toernooi waar wij zo’n 140 deelnemers verwachten.

jun
16
zo
Ouder & kind zomertoernooi 2019
jun 16 hele dag
Ouder & kind zomertoernooi 2019

– update 19 maart 2019 –

Ook dit jeugdseizoen willen wij afsluiten met een superleuk toernooi! Zondag 16 juni is er bij Squash Hillegom het 3e OUDER EN KIND ZOMERTOERNOOI. In dit bericht volgt de komende tijd alle informatie. Onderaan deze pagina vind je tevens de inschrijvingen van de teams.

Het toernooi is voor iedereen (ook als je niet lid bent) en mee wil doen als team.
Heb je nu zelf geen squashende ouder of kind? Neem dan gerust een oom, tante, opa, oma, buurman, buurvrouw, neefje, nichtje, leraar, leerling of een andere ‘leenouder’ of ‘leenkind’ mee.
Heeft jouw teammaatje nog nooit gesquasht? Geen probleem, die mag ook gewoon meedoen.
Kun je niemand vinden maar wil je wel meedoen? Ook geen probleem, schrijf je gewoon in, dan zoeken wij een teammaatje voor jou.
Wij hebben zo nodig een racket te leen dus dat is geen excuus 😉

Er wordt gespeeld in teams (ouder+kind) in de leeftijdscategorie van het kind. ( Categoriën: 3 categorieën op leeftijd van het kind ingedeeld. <11, 12-16 en >17)
Je speelt tegen andere teams een wedstrijd gedurende een x aantal minuten. Kind tegen kind en ouder tegen ouder. De punten per wedstrijd per team binnen de tijd tellen we op dus wie de winnaars worden is niet te voorspellen.

Durf jij de uitdaging aan en wil je meedoen? Stuur dan z.s.m. een mail naar info@squash-hillegom.nl en vermeld daarin:
– naam & leeftijd kind
– naam ouder
De kosten voor dit toernooi bedragen (volgt z.s.m.) euro per persoon, dit is inclusief mooie prijsjes, wat lekkers en nog veel meer!

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@squash-hillegom.nl (o.v.v. ouder-kind zomertoernooi 2019) of spreek ons aan bij in het centrum.

Sportieve groet,

Marcel, Ingrid & Richard
Jeugdbegeleiding Squash Hillegom

Deelnemers 2019:

 1. Roxanne Eenjes & Paul Schoorl
 2. Timo Waaning & Sander van Praag
 3. ..
 4. ..
 5. ..(max 40 teams)

 

okt
25
vr
Clubkampioenschappen 2019 #40 @ Squash Hillegom
okt 25 – okt 26 hele dag
Clubkampioenschappen 2019 #40 @ Squash Hillegom

– Update 19 maart 2019 –

De 40e Clubkampioenschappen van Squash Hillegom worden vooralsnog gespeeld op vrijdagavond 25 en zaterdag 26 oktober 2019. Daar begin november competitiewedstrijden gespeeld worden, leek het ons een goed plan het toernooi een week te vervroegen, ondanks dat dit waarschijnlijk in de herfstvakantie valt. Wij gaan er namelijk vanuit dat er een hele berg squashers het 40e kampioenschap willen spelen!

Het toernooi is toegankelijk voor alle abonnementhouders (er is een starters-toernooi, ook voor niet-leden) van ons centrum. Alle deelnemers ontvangen een toernooi-T-shirt, lunch op zaterdagmiddag, een heerlijke Chinees/Indisch buffet op zaterdagavondfeestavond en natuurlijk een zeer gezellig en perfect in elkaar gedraaid toernooi.

Inschrijfgeld bedraagt … euro en voor de jeugd <18 jaar … euro p.p.

Vragen zijn altijd welkom (info@squash-hillegom.nl). De plannen zijn om op zaterdagavond wederom een clubkampioenschappenparty te organiseren.

Het Clubkampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Salming squash.

jan
11
za
“Stroetje Gooien” Clubkampioenschap 2020
jan 11 @ 19:30
"Stroetje Gooien" Clubkampioenschap 2020

(update 13 januari 2019)

De datum van het Stroetje Gooien 2020 is zaterdagavond 11 januari. Het is een speciale, want het wordt de 20e editie van het gezellige evenement.

Winnaar van 2019 werd Peter Kamstra (foto) Het was Peter z’n eerste keer dat hij meedeed en zowaar uit het niets wist hij de titel te pakken. En dan ook nog overtuigend! Het brons was er voor Franck de Wagt en Joost Biner zat voor het eerst in de finale maar kon het Peter niet genoeg lastig maken.  Wil je ook alle “Stroetje Gooien” info in je mailbox ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@squash-hillegom.nl o.v.v. Graag Stroetje mailnews.

 • •Maximaal 40 deelnemers
  •inschrijven vanaf 1 december 2019
  •sluiting inschrijving donderdag 9 januari 23:59 uur.
  •Aanvang 19:30 uur en duurt tot we een nieuwe kampioen hebben
  •Inschrijfgeld 10 euro p.p., is tevens prijzengeld
  •incl. hapjes van de zaak
 • Organisatie Franck en Marcel
 • incl. VIP-assistente
 • incl. nieuwe VIP-bardame (nog niet bekend, maar wie weet, meld je snel aan)

De deelnemers zaterdag 12 januari 2018

 1.  Olaf Bal
 2.  Franck de Wagt
 3.  Niels Huisman
 4.  Peter Koopman
 5.  Thijs Warmerdam
 6. Job Richter
 7. John Dillen
 8. Ronald Langeveld
 9. Mike Barnhorn
 10. Jessy Castelijn
 11. Michael Korner
 12. Rob van der Klauw
 13. David Juffermans
 14. Rens van Oel
 15. Michel klitz
 16. Ramon Klitz
 17. Ramon van der Zwet
 18. Joost Biner
 19. Peter Kamstra
 20. Tim de Haas
 21. Cas Richter
 22. Francisco Obregon
 23. Rodrigo Obregon
 24. Jeroen Warmerdam
 25. Eric Elderbroek
 26. Dion van der Veen

Clubkampioenen “Stroetje Gooien” van 1996 tot heden:

2019 Peter Kamstra
2018 Peter Koopman
2017 Michael Korner
2016 Rob van der Klauw
2015 Job Richter
2014 Jaap Scholte
2013 Ted Lammerse
2012 Melvin van Bakel
2011 Niels Huisman
2010 Linda Meinen
2009 Peter van der Burgh
2008 Franck de Wagt
2007 Franck de Wagt
2006 Frank Leendertse
2005 Marcel Dol
2000-2004 niet gespeeld
1999 Rob Meeldijk
1998 Eric Elderbroek
1997 Chris Snippenberg
1996 Brigitta Gordijn

jan
18
za
’t LangeBalle teamtoernooi @ Squash Hillegom
jan 18 hele dag
't LangeBalle teamtoernooi @ Squash Hillegom

(update 24 januari)

T 4e LangeBalle teamtoernooi staat (voorlopig) gepland op zaterdag 18 januari 2020. Meer informatie volgt in dit bericht.


Het LangeBalle event is niet meer weg te denken van onze agenda. Net als vorig jaar wordt er gespeeld in teams van 4 of 5, afhankelijk van het aantal deelnemers. Verders staat er weer koffie met appeltaart voor jullie klaar en eten we in de avond weer stampotten met veel balle!

De deelnemerslijst hangt in de club, dus schrijf je aldaar even in. Een e-mail sturen mag ook, dan schrijven wij je er even bij. Inschrijfgeld is 20,00 euro. Alleen eten kost 10 euro, wel even opgeven s.v.p.!

Aanwezig 11:00 uur met een bakkie en appeltaart van de zaak! Aanvang LangeBalle 11:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Daarna huldiging winnend team en aansluitend stampotte-diner met balle. Aansluitend vertier in de avond welke later bekend wordt gemaakt!