Calendar

mei
20
vr
Clubavond vrijdag 20 mei
mei 20 @ 20:00
Clubavond vrijdag 20 mei
 • Update 16 mei 2022

Vrijdagavond 20 mei is er weer eens een Clubavond.
Wij hopen altijd weer nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een hoop te leren over het squashspel. Wedstrijdjes, tips & tricks en andere squashers ontmoeten zijn de sleutelwoorden voor een gezellige sportieve avond…doe ook mee!  Aanvang 20:00 uur.

Wie komen er?  – Marcel Dol (tossleader)  – Sander Leeflang – ….. geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers ontmoeten zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begrip in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, biba’s en/of frika’s) Voor alle leden van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de Clubavonden/middagen  sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen? Laat dit dan even horen!

 

mei
22
zo
F1 Grand Prix Spanje 2022
mei 22 @ 15:00
F1 Grand Prix Spanje 2022
 • update 11 mei 2022

Een nieuw seizoen, nieuwe auto’s, nieuwe regels, nieuw race-schema en een nieuwe regerend wereldkampioen! Wij zijn erg benieuwd wat het seizoen 2022 ons gaat brengen. De strijd lijkt op dit moment tussen Ferrari en Red Bull te gaan maar het is natuurlijk nog erg vroeg in het seizoen.

FORMULA 1 PIRELLI GRAND PREMIO DE ESPANA 2022

Let op, de starttijd is 15:00 uur! Komt allen genieten in onze club. Dresscode 1 en veel oranje as usual!

 • Het hele F1 race-schema van 2022 vind je hier. Squash-Hillegom.nl is weer ruim vertegenwoordigt op het circuit van Zandvoort waar van 2 t/m 4 september de GP van Nederland verreden wordt. We houden jullie op de hoogte!

Overig aankomend sport op onze schermen

Ons centrum is officieel ESPN licentiehouder zodat wij alle Eredivisie-wedstrijden in de club op onze schermen mogen uitzenden.

Hier vind je de wedstrijden van Vitesse, AZ, PSV, Feyenoord en Ajax in de Europese leagues.
Hier vind je de wedstrijden van OnsOranje naar aanloop voor het WK 2022.

In augustus begon het Eredivisie Voetbal seizoen 2021-2022 – Het speelschema vind je hier.
Een makkelijke en leuke website met een dagelijks overzicht van alle voebalwedstrijden is iservoetbalvanavond.n

jul
1
vr
Oliebollentoss 2022 @ Squash Hillegom
jul 1 @ 19:30 – 23:59
Oliebollentoss 2022 @ Squash Hillegom
 • update 11 mei 2022

Vrijdagavond 1 juli is halverwege het jaar 2022 en vinden wij het een goed plan de Oliebollentoss te spelen. Afgelopen december kon deze niet plaatsvinden door de toen geldende restricties. Het wordt dus een zeer gezellige avond met alles d’rop en d’raan, een warme sfeervolle decemberavond maar dan midden in de zomer 🙂  De inschrijving start 1 juli aanstaand en verder info volgt in dit bericht…zet i.i.g. de datum snel in je agenda!

Gaat de oliebollentoss weer loss? Jawel, we zijn benieuwd of we de maximale 50 deelnemers halen en het bordje “uitverkocht” omhoog kunnen houden. Iedereen mag langs komen en genieten van deze te gezellige Squash Club Hillegom avond die al jaren georganiseerd wordt door Barbera en ’n vleugje Marcel!

Aanvang 19:30 uur en het duurt tot 22:30 uur. Gezellig met z’n allen wedstrijden spelen in poeltjes die naar sterkte worden ingedeeld. Daarna gaan we aan de oliebollen en champagneparty-time!! Kom gezellig langs, ook al doe je niet mee met de toss.

De deelnemerslijst komt op de club en zullen wij hier online bijhouden. Inschrijven kan wel via mail naar info@squash-hillegom.nl. Voor alle Hillegoms’ leden is het gratis, introducés betalen 10,00 euro incl. evt. rackethuur (< 18 jaar = 7,50 euro)

Deelnemers:

aug
13
za
Spareribs Saturday
aug 13 @ 17:00
Spareribs Saturday
 • update 11 mei

Zaterdag 13 augustus gaan we weer onbeperkt spareribs bakken en proeven! Uiteraard is onze Marc Horsselenberg achter de baktafel te vinden en zal de allerlekkerste ribs voor jullie klaarmaken!

Aanvang ongeveer 17:00 uur – kost 15,00 euri p.p. (betalen bij reserveren) – incl. rustige zomerse deuntjes van onze huis-DJ Rob Versluys en vele extra’s waar wij momenteel aan werken!

We verwachten rond de 50 deelnemers (zie onder). Mocht je er sowieso bij willen zijn…stuur dan direct een bericht !! Vol = vol !!

 

okt
15
za
World Squash Day 2022
okt 15 hele dag
World Squash Day 2022
 • update 04 maart 2022

Zaterdag 15 oktober is het World Squash Day 2022 waarbij alle fans “all over the world” onze sport een dag in de spotlights kunnen zetten!
Bij ons zal deze open dag gevuld worden met activiteiten op de banen en zijn er tal van prachtige aanbiedingen om kennis te maken met de squashsport.

 

 • De hele dag is het mogelijk om kennis te maken met squash. Er zijn meerdere trainers die je de weg zullen wijzen op de baan en alle vragen beantwoorden. Gezien de huidige (Corona) omstandigheden en maatregelen vragen wij jullie wel te laten weten hoe laat je langs wilt komen. Stuur ons een E-mail, bel ons centrum via 0252519766 of boek online een baan via ons reserveersysteem*.
 • * Het reserveersysteem zullen kosten aangeven, maar gezien dat het de hele dag gratis squashen is, kan je deze vergeten.
 • Mocht je de baan op gaan, neem wel schone sportschoenen zonder afgevende (vaak zwarte) zolen mee! Leenrackets en ballen hebben wij tot onze beschikking.
 • Deze “open dag” duurt van 09:00 tot 19:00 uur.
 • * Eventuele aanbiedingen gelden voor nieuwe klanten in ons centrum. Het is niet bestemd voor personen die de afgelopen jaar een abonnement (incl. zomerdeal) in ons centrum hebben gehad.
 • De tijden en alle activiteiten volgen in dit bericht.

Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een E-mail of bel ons centrum tijdens openingstijden op 0252519766.

#worldsquashday #WSD2022 #whyilovesquash #bestsportever #squashisourgame

Squash Hillegom vind je ook op Twitter, Facebook en Instagram

nov
19
za
mini-HutSpot dubbeltoernooi
nov 19 hele dag
mini-HutSpot dubbeltoernooi
 • update 11 mei 2022

De kleine versie van de grote HutSpot wordt gespeeld op zaterdag 19 november 2022.

Het toernooitje wordt gezien als start van het HutSpot-seizoen en hiermee probeert de organisatie ook nieuwe Hillegoms’ squashers enthousiast te maken voor het dubbelsquash en eventuele deelname aan de grote HutSpot. Daarnaast wordt (vaak) het feestthema voor april bekend gemaakt en kan iedereen oefenen met zijn/haar nieuwe of vaste sparringpartner.

Er kunnen aan deze mini-editie maximaal 32 teams meedoen.

Alle laatste informatie over de mini-HutSpot en het main event van afgelopen 8 en 9 april 2022 en april 2023 vind je op HutSpot.org 
De HutSpot op social media is te vinden via Facebook, Twitter en Instagram