Calendar

jun
27
zo
Clubavond squash
jun 27 @ 14:00
Clubavond squash
 • Update 22 juni 2021

Extra Clubmiddag van 14:00-16:30 uur met aansluitend BBQ en voor de Oranjefans de 1/8 finale van Nederland tegen ???

Zondag 27 juni is weer een gezellig middagje squash. Doe gezellig mee! Nieuwe spelers en speelsters zijn meer dan welkom!

Wij hopen altijd weer nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een hoop te leren over het squashspel. Wedstrijdjes, tips & tricks en andere squashers ontmoeten zijn de sleutelwoorden voor een gezellig sportieve avond…doe ook mee! Begeleider van de avond is Marcel Dol –  aanvang 20:00 uur.

Wie komen er?  – Marcel Dol  –  ….. geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers leren kennen zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begrip in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, tossbiba’s en/of frika’s) Voor alle leden van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de Clubavonden sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen? Laat dit dan even horen!

 

sep
25
za
Bollenstreek Open SoccerSquash 2021 @ Squash Hillegom
sep 25 @ 19:00
 •  update 22 juni 2021

Zaterdagavond 25 september is gepland voor de 9e Bollenstreek Open SoccerSquash! Zet het direct in je agenda! Op de foto hierboven de nummers 1 t/m 3 in de A en B klasse van de vorige editie in augustus 2020.

Er waren al verschillende datums geprobeerd te plannen maar uiteindelijk lijkt het de organisatie het verstandigst het toernooi te verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Alle verdere info volgt in dit bericht en iedereen wordt per mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ontvang je deze niet? Stuur ons een bericht met je naam en vermelding “nieuwsbrief SoccerSquash” en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

 • Toernooi organisatie: SoccerSquash Club Hillegom
 • ** Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro, te betalen tijdens het toernooi.
 • A-B-C klasse..voor ieder nivo toegankelijk. Het event telt mee voor de NL ranking. (Indien toernooi doorgaat)
 • ** Alle deelnemers ontvangen het BOSS-2021 toernooi-shirt, snackies na het toernooi en een perfect geregeld event met vele extra’s!
 • E-mail je inschrijving naar info@squash-hillegom.nl 
 • Inschrijven kan t/m zondag 19 september.
 • Vermeld bij inschrijving je naam, (standaard) shirtmaat en BOSS 2021.
 • Aanvang toernooi 19:00 uur.
 • Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de toernooireglementen.

Deelnemers van BOSS 2021 (naam & club)

  1.  Ricardo de Jong (Hil)
  2.  Justin van Lierop (Hil)
  3.  ..
  4.  ..
  5.  ..
  6.  ..
  7.  ..
  8.  ..

 

Legenda clubs:
Alm = Almere – Squash Almere
Ams = Amsterdam – Borchland
Alp = Alphen a/d Rijn – Jawi Sportcentrum
Ein = Eindhoven – SquashTime
GC = geen vaste club
Haa = Haarlem – Squash Haarlem
Hfd = Hoofddorp – ‘Meersquash & Activity
Hil = Hillegom – Squash Hillegom
Noo = Noordwijk – Azzuro Welness
Oud = Oudewater – Boast-Inn ’92
Roe = Roelofarendsveen – De Tweesprong
War = Warmond – Dekker Warmond

Zaterdag 27 april 2013 won de huidige Nederlands Kampioen, Niels van Huijssteden, de allereerste “Bollenstreek Open”.  2014 en 2015 staan op naam van Berry Bisschot en Niels greep de titels in 2016, 2017, 2018 en 2019 weer terug. Het was Sidney van Aken die afgelopen augustus 2020 de titel op zijn naam schreef.

De BOSS 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door: