Calendar

jun
28
vr
Clubavond squash
jun 28 @ 20:00

– Update 15 juni 2019 –

Vrijdag 28 juni is er weer een clubtoss. Wij hopen altijd weer nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een hoop te leren over het squashspel. Wedstrijdjes, tips & tricks en andere squashers ontmoeten zijn de sleutelwoorden voor een gezellig sportieve avond…doe ook mee! Begeleider van de avond is Marcel, aanvang 20:00 uur.

Wie komen er?    …. Geef je op via info@squash-hillegom.nl

Wat is een Clubavond/middag?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een (voorheen genoemd rackettoss) Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers leren kennen zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-toss een begrip in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje, tossbiba’s en/of frika’s) Voor alle members van onze club is deelname gratis. Introducees betalen 7,50 euro en jeugd < 18 jaar 5,00 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur. Voor de ClubAvonden sturen wij aparte E-mail nieuwsbrieven. Zou je deze ook willen ontvangen, laat dit dan even horen!

Klik op de poster en lees meer over de Super Zomerdeal 2019!