(Update 16 juli 2019 )

#HETNIEUWESEIZOEN 2019-2020

Beste abonnementhouders, banenkaarthouders en andere squashers,

Zo in de zomer werken wij alweer keihard aan het nieuwe seizoen om straks, na alle vakanties, weer fris en fruitig te beginnen. Hieronder lees je het laatste nieuws en informatie over het komende seizoen 2019-2020.

40 jaar Squash Hillegom  
De officiële opening van ons centrum door toenmalig wethouder in Hillegom, Jos Draijer,  was op 1 april 1980. Heel 2020 zal in het teken staan van het 40 jarig jubileum met vele toernooien, activiteiten en (nog te bepalen) feest.

SBN competitie 2019-2020  
Een overzicht op onze website van de  heren- en damesteams voor aankomend seizoen vind je hier. De aftrap van het seizoen is zeer waarschijnlijk op vrijdagavond 13 september.

Competitie spelen in een team van 4 spelers of speelsters en tegen andere clubs, lijkt jou dat wat? Wij zijn continu op zoek naar nieuwe squashers die de strijd voor onze club aan durven te gaan. Opgeven kan aan de bar, bij één van onze squashleraren of door een E-mail te sturen.

Evenementen @ de club
Ook het komende seizoen gaan wij onze kalender vullen met leuke, gezellige en sportieve toernooien en events. Alle activiteiten proberen wij te communiceren via Facebook en Twitter maar vooral via onze eigen website. Alle evenementen op een rijtje vind je in de agenda.

Verbouwingen en schilderen
Deze zomer gaan wij weer verder met opfrissen van de barruimte. Wij hopen voor het jubileumjaar de verbouwing van de toiletruimten te presenteren.

Online reserveersysteem  
Ons online baanreserveersysteem werkt zeer prettig en de meeste squashers maken er gebruik van. Een aantal dingen die wij toch willen benoemen:

– Een baan annuleren of reserveren kan niet via E-mail. Het is gewoon mogelijk zelf te annuleren en je kunt altijd even bellen tijdens openingstijden.
– Op de dag zelf zijn alle banen vrij voor iedereen. (Dus ook de losse-huur banen zijn dan te reserveren)
– Het is inmiddels ook mogelijk online een abonnement aan te schaffen. Binnenkort wordt dit uitgebreid met rittenkaarten en per keer een gehuurde baan betalen via Ideal.

9 betalen, 11 squashen 
In de maanden september (begin nieuwe seizoen) en  maart (maart roert z’n kaart) zal als actie de 11-banenkaart (9 keer betalen, 11 keer squashen) weer aangeboden worden!

Squashlessen  
Ook komend seizoen worden er squashlessen en -trainingen voor ieders niveau georganiseerd. Iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat één van onze trainers klaar voor jullie wensen. Daarnaast kan er op aparte afspraak lessen geregeld worden. Mocht je les willen of een vraag hebben, bel of mail ons dan.
In tegenstelling tot eerdere berichten zal trainer/coach Donny van Hal komend seizoen nog in ons centrum actief blijven. De maandagen is hij beschikbaar voor lessen en trainingen. Tevens blijft hij betrokken bij de jeugd met trainingen en activiteiten.

Gratis een introducé meenemen!
Info volgt z.s.m.

Feestje in onze club?  
Heb je iets te vieren of te organiseren en ben je op zoek naar een locatie? Zoek niet verder, je hebt het bij ons gevonden! Denk aan een verjaardagsfeest, receptie, borreluurtje, personeelsuitje, workshop of vergadering. Veel is mogelijk en alles kan in combinatie met of zonder squash. Wil je meer weten? Bel ons dan op 0252519766 of contact ons.

De club & social media  
Op de meeste fronten zijn wij actief op social media. Twitter met ons mee,  veel verslagen en berichten zijn te vinden op de Facebook Squash Hillegom pagina. Onze jeugd heeft zijn eigen Facebook-afdeling. Ook posten wij met regelmaat op Instagram. Volg ons en je blijft op de hoogte van de laatste ins&outs! Wij zijn binnen onze club op zoek naar iemand die zeer vertrouwd is met Linkedin. Meld je even bij Marcel.

HutSpot event  
Het squashdubbel HutSpot-event vindt wederom begin april plaats. Afgelopen jaar werd het toernooi vanuit de squashbond beloond met de Adri van Noort-award. Een definitieve en prachtige erkenning van het grootste dubbeltoernooi in Nederland! Alle informatie over dit event vind je op HutSpot.org

Vragen, ideeën of suggesties  
Wij staan meer dan open voor al jullie vragen, klachten, ideeën en/of andere suggesties. Mail ons op info@squash-hillegom.nl, bel ons op openingstijden via 0252519766, doe het via ons contactformulier of vertel je verhaal bij ons aan de bar!

Wij wensen jullie allen een heerlijke zomer en kijken uit naar het nieuwe seizoen!!

Het Squash Hillegom team

Marcel, Hyacinth, Rokus, Rens, Emma, Tara, Pam, Noa, Donny en Rogier