• update 27 maart 2020

 

Beste rittenkaart- en abonnementhouders,

In eerdere communicatie hebben we belooft meer informatie te verstrekken over hoe een en ander verder moet en of we weer open mogen. Wij vinden het heel vervelend dat je voorlopig nog niet bij ons terecht kan. In ieder geval niet eerder dan 7 april.

We hebben van diverse leden al vernomen dat ze geen compensatie willen/hoeven voor de gemiste weken, vanwege deze overmachtsituatie. Echter, wij willen je wel de mogelijkheid bieden om je abonnement te bevriezen vanaf 16 maart 2020 tot ons centrum weer open mag.

Voor de vooruitbetaalde abonnementen en rittenkaarthouders betekent dit dat de einddatum van het abonnement met 3 weken kan worden opgeschoven. Indien je hier gebruik van wil maken dien je een email te sturen naar info@squash-hillegom.nl. Vermeld in de E-mail je voornaam, achternaam en je adres. Als we langer gesloten moeten blijven verlengen we de einddatum automatisch.
De leden die hun abonnement vooruit hebben betaald en hun abonnement hebben laten bevriezen kunnen de nieuwe einddatum in hun baanreserveren-account zien.

Bij de meeste incasso abonnementen wordt de maand april nog geïncasseerd. Indien je jouw incassoabonnement wil laten bevriezen zullen wij het verschil met de eerstvolgende incasso verrekenen. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Indien je hier gebruik van wil maken dien je een E-mail te sturen naar info@squash-hillegom.nl. Vermeld in het mailtje je voornaam, achternaam, je adres en het IBAN-nummer waarop wordt geïncasseerd.
De leden met een incasso abonnement die hun abonnement hebben laten bevriezen zien bij de eerstvolgende incasso een verrekening met het normale termijn bedrag.

Als je gebruik wilt van dit aanbod vragen we je wel dit uiterlijk 6 april 2020 aan ons te laten weten.

Wij hopen, uiteraard net als jij, dat wij op 7 april weer open mogen en treffen dan ook onze voorbereidingen. Als de opening wordt uitgesteld ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons. Houd dan ook goed onze website in de gaten.

Zorg in deze lastige tijden goed voor jezelf en voor elkaar. #stayathome #keepdistance #staystrong
We hopen iedereen zo snel mogelijk weer actief op onze banen te zien!

Sportieve groeten namens het hele team van jouw #1 squashclub,

Squash Hillegom