(25 september 2018)

Wij zijn op zoek naar extra medewerkers in ons team voor diverse werkzaamheden in ons centrum.

Algemeen medewerker: wij zoeken voor 2 tot 3 middagen in de week iemand die schoonmaakwerkzaamheden verricht en tevens gedeeltelijk onze bar/receptie draaiend houdt. De diensten kunnen bijvoorbeeld van 10:00 uur tot 17:00 uur zijn. Wij kunnen ons daar in aanpassen. De schoonmaakwerkzaamheden betreffen kleedkamers, toiletten, keuken en de squashbanen.

Horecamedewerker: Wij zoeken iemand voor 20 tot 30 uur per week iemand die het leuk vinden om te werken voor de horeca en receptie in ons squashcentrum. Je bent minimaal 20 jaar, flexibel en zelfstandig, klantgerichtheid is jouw ding, beschikbaar voor doordeweekse dagen, middag en avond en weekeinden (in wisselend rooster). Enig ervaring in de horeca/keuken is een pré, maar niet vereist. (vast contract mogelijk)

Scholier/student horecamedewerker: Wij zoeken een scholier van 16 t/m 19 jaar voor minimaal 8 uur per week, het liefst voor op zaterdagen en schoolvakanties. Je bent tevens een beschikbaar hulp bij toernooien en evenementen. Schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot deze functie.  Enig ervaring in de horeca/keuken is een pré, maar niet vereist.

Ben je geïnteresseerd in een bovenstaand omschreven functie? Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van cv naar info@squash-hillegom.nl