• 13 juli 2021

Wij zijn op zoek naar extra medewerkers in ons team voor diverse werkzaamheden in ons centrum.

Algemeen medewerker: wij zoeken voor 2 tot 3 middagen in de week iemand die schoonmaakwerkzaamheden verricht en tevens gedeeltelijk onze bar/receptie draaiend houdt. De diensten kunnen bijvoorbeeld van 12:00 uur tot 18:00 uur zijn. Wij kunnen ons daar in aanpassen. De schoonmaakwerkzaamheden betreffen kleedkamers, toiletten, keuken en de squashbanen. (vast contract mogelijk)

Bar-medewerker: Wij zoeken iemand voor 20 tot 30 uur per week iemand die het leuk vindt om te werken voor de horeca en receptie in ons squashcentrum. Je bent minimaal 21 jaar, flexibel en zelfstandig, klantgerichtheid is jouw ding, beschikbaar voor doordeweekse dagen, middag en avond en weekeinden (in wisselend rooster). Enig ervaring in de horeca is een pré, maar niet vereist. (vast contract mogelijk)

Student horecamedewerker: Wij zoeken een studente van 17 t/m 21 jaar voor minimaal 8 uur per week, het liefst voor op vrijdagen, weekeind en schoolvakanties. Je bent tevens een beschikbaar hulp bij toernooien en evenementen. Schoonmaakwerkzaamheden behoren ook tot deze functie.  Enig ervaring in de horeca/keuken is een pré, maar niet vereist.)

Ben je geïnteresseerd in een bovenstaand omschreven functie? Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van cv naar info@squash-hillegom.nl