• update 24 april 2020

Zoals jullie weten zullen onze banen minimaal tot en met woensdag 20 mei gesloten blijven. Wij vinden het heel vervelend dat we jullie nog niet bij ons in het centrum kunnen verwelkomen, maar hebben alle begrip voor de maatregelen van de overheid.

Er is door de Squash Bond Nederland een algemeen protocol voor de heropening van de squashcentra aangeboden bij het ministerie van economische zaken en klimaat. Wij hopen dan ook dat we volgens dit protocol per 21 mei aanstaande “geleidelijk” weer open mogen. Meer informatie hierover vind je op de site van de SBN, Squash Bond Nederland.

Verder gaan we door met de klusactiviteiten in het centrum. Onder andere worden alle banen weer helemaal blinkend wit gepoetst, het douchegedeelte van de heren wordt opnieuw betegeld en ook het terras krijgt een opfrisbeurt.

Vanaf volgende week woensdag 29 april kunnen we gaan trainen met onze jeugdspelers. Hoewel dit niet op de banen mag, wat ons bevreemd, gaan wij buitenactiviteit organiseren om na 5 weken de draad weer een beetje op te pakken. De jeugdleden worden hierover op de hoogte gesteld.

Zorg verders goed voor jezelf en voor elkaar. We hopen jullie zo snel mogelijk weer een bal te zien slaan op onze banen.

Berichtjes, filmpjes en ander leuk klein nieuws vind je ook op onze Squash Hillegom Facebook, Instagram en Twitter pagina’s.

#staysafe #staystrong #squashisourgame