• update 7 mei 2020

Beste squasher,

Als een snoeiharde klap in ons gezicht kwam gisteren het bericht binnen. Geen van de versoepelende maatregelen komt onze prachtige sport ten goede en, zoals het er nu naar uitziet, kunnen we pas 1 september de banen betreden.

Er zijn nog veel onduidelijkheden en vanuit de Squashbond en andere samenwerkende instanties volgen vandaag nog gesprekken die hopelijk wat positiever nieuws opleveren. Wij houden jullie op de hoogte en gaan er alles aan doen om duidelijk te maken dat met deze zogenaamde versoepeling de plank volledig misgeslagen wordt. Net als alle andere indoorsporten liggen de juiste protocollen klaar om een start in beperkte vorm vanaf 1 juni uit te voeren.

Met de jeugdsquashers zijn wij inmiddels naar buiten om de conditie op peil te houden en willen ook voor jullie outdoor-activiteiten gaan aanbieden. Per 11 mei is dit namelijk toegestaan.

Wij vragen je om nog even geduld te hebben en zullen m.b.t. de abonnementen met een gezamenlijk standpunt naar buiten komen. We staan misschien wel 2-0 achter maar wij knokken tot het uiterste om de winst op deze onvoorspelbare tegenstander binnen te halen.
#letssquashcorona #keepdistance #staystrong

Squash Hillegom

Volg ook de berichtgevingen op de website van de Squash Bond Nederland.