(Update 15 augustus 2018 )

#HETNIEUWESEIZOEN 2018-2019

Beste abonnementhouders, banenkaarthouders en andere squashers,

Zo in de zomer werken wij alweer keihard aan het nieuwe seizoen om straks, na alle vakanties, weer fris en fruitig te beginnen. Hieronder lees je het laatste nieuws en informatie over het komende seizoen 2018-2019.

SBN Competitie 2018-2019…wederom 1e divisie
Ook dit seizoen kunnen we genieten van de wedstrijden van onze trainers Donny van Hal en Rogier Monsma in de één na hoogste divisie van Nederland.

Een overzicht op onze website van de 8 heren- en 3 damesteams(!) voor aankomend seizoen vind je hier. De aftrap van het seizoen is zeer waarschijnlijk op vrijdagavond 14 september.

Competitie spelen in een team van 4 spelers of speelsters en tegen andere clubs, lijkt jou dat wat? Wij zijn continu op zoek naar nieuwe squashers die de strijd voor onze club aan durven te gaan. Opgeven kan aan de bar, bij één van onze squashleraren of door een mail te sturen naar info@squash-hillegom.nl.

De jeugdcompetitie begint iets later in het seizoen en zijn wij momenteel mee bezig om in te vullen. Wij hopen dit seizoen met meerder teams op de zondagen de andere clubs aan te doen. Vragen over jeugdcompetitie zijn welkom.

Evenementen @ de club
Ook het komende seizoen gaan wij onze kalender vullen met leuke, gezellige en sportieve toernooien en events. Alle activiteiten proberen wij te communiceren via Facebook en Twitter maar vooral via onze eigen website. Alle evenementen op een rijtje vind je in de agenda.

Verbouwingen en schilderen
Deze zomer krijgt de barruimte een lik verf en medio begin 2019 worden de toiletruimten op de begane grond geheel verbouwd. Wij houden jullie op de hoogte!

Online reserveersysteem
Ons online reserveersysteem doet het prima en de meeste squashers maken er gebruik van. Een aantal dingen die wij toch willen benoemen.
– I.v.m. het “anoniem” annuleren kan op de dag zelf een baan alleen telefonisch geannuleerd worden.
– Een baan annuleren of reserveren kan niet via E-mail.
– Op de dag zelf zijn alle banen vrij voor iedereen. (Dus ook de losse-huur banen zijn dan te reserveren)
– Helaas maken veel squashers een nieuw account aan wanneer ze de bestaande zijn vergeten. Dit leidt tot onnodige misstanden. Mail of bel ons even en wij reactiveren het account voor je. Doe dit via info@squash-hillegom.nl of vraag het aan de bar.

11 wordt standaard 10
De 11-banenkaarten gaan per 1 oktober over naar standaard 10-banenkaarten (9 x betalen, 10 keer squashen). In de maanden september (begin nieuwe seizoen) en  maart (maart roert z’n kaart) zal als actie de 11-banenkaart (9 keer betalen, 11 keer squashen) weer aangeboden worden!

Squashlessen
Ook komend seizoen worden er squashlessen en -trainingen voor ieders niveau georganiseerd. Iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat één van onze trainers klaar voor jullie wensen. Daarnaast kan er op aparte afspraak lessen geregeld worden. Mocht je les willen of een vraag hebben, bel of mail ons dan.

Gratis introducé
Volgt z.s.m.

Feestje in onze club?
Heb je iets te vieren of te organiseren en ben je op zoek naar een locatie? Zoek niet verder, je hebt het bij ons gevonden! Denk aan een verjaardagsfeest, receptie, borreluurtje, personeelsuitje, workshop of vergadering. Veel is mogelijk en alles kan in combinatie met of zonder squash. Wil je meer weten? Bel ons dan op 0252519766 of contact ons.

De club & social media
Op de meeste fronten zijn wij actief op social media. Twitter met ons mee,  veel verslagen en berichten zijn te vinden op de Facebook Squash Hillegom pagina en ook posten wij met regelmaat op Instagram. Volg ons en je blijft op de hoogte van de laatste ins&outs!

Vragen, ideeën of suggesties
Wij staan meer dan open voor al jullie vragen, klachten, ideeën en/of andere suggesties. Mail ons op info@squash-hillegom.nl, bel ons op openingstijden via 0252519766, doe het via ons contactformulier of vertel je verhaal bij ons aan de bar!

Wij wensen jullie allen een prachtige (na)zomer en een zeer sportief seizoen 2018-2019!

Het Squash Hillegom team