• update 3 april

De coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dat heeft het kabinet op 31 maart besloten. Daardoor moeten scholen, horeca, culturele instellingen, sportaccommodaties, en dus ook wij, tot die datum dicht blijven.

Iedereen moet dus in ieder geval tot eind april zoveel mogelijk thuisblijven en anderhalve meter afstand houden tot elkaar. Scholen blijven gesloten tot na de meivakantie. Evenementen (vergunning- en meldplichtig) zijn en blijven verboden tot 1 juni.

Het kabinet heeft de coronamaatregelen met drie weken verlengd om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen. De verlenging moet er ook voor zorgen dat de medische zorg het stijgende aantal besmettingsgevallen en ziekenhuisopnames aan kan.

We tasten voorlopig nog in het duister wanneer we weer kunnen opengaan. Voorlopig gelden de beperkingen dus tot 28 april en niet 1 juni zoals eerder werd vermeld. Of er dan weer een bal geslagen kan worden zal afhangen van het feit of de verspreiding van het virus genoeg de kop is ingedrukt. Op 21 april aanstaande komt daar meer duidelijkheid over.

Vragen van jullie kant zijn altijd welkom! Stuur dan een E-mail naar info@squash-hillegom.nl

Houd even vol nog allemaal en met z’n allen krijgen wij corona onder controle! #staystrong #keepdistance

Squash Hillegom