• update 5 maart 2021

WIJZIGING TARIEVEN

Per 1 januari 2021 zijn de dal-tarieven voor losse verhuur gewijzigd. De kosten zijn, net als in de piek-uren, € 20,- per baan. De reserveertijd is in de dal-uren echter een uur waar in de piek-uren de speeltijd 3/4 uur is. Eén tarief dus waarbij in de dal-uren het voordeel van een kwartier extra speeltijd is. Voor abonnementhouders veranderd er niets. Degene die een daluren-rittenkaart bezitten kunnen deze volgens de oude voorwaarden gebruiken.

(WIJZIGING RITTENKAARTEN NAAR CLUBTEGOED) 

Door veranderingen is het toch nog niet mogelijk om nu al met clubtegoeden te gaan werken. Alle tegoeden zijn weer omgezet naar rittenkaarten en wachten wij tot het mogelijk is op de manier zoals wij dat willen. Onze welgemeende excuses voor eventueel ongemak.

(Per 1 januari gaan we niet meer werken met rittenkaarten maar met clubtegoeden voor de losse baanhuur. Alle huidige rittenkaarten worden vòòr de heropening* van ons centrum (* i.v.m. de coronamaatregelen) omgezet naar tegoeden. De tegoeden zijn eerdaags online te koop en ook in het centrum te verkrijgen. Voorlopig blijft de aanbieding staan – 9 keer betalen, 11 keer spelen – echter nu zal dat op een andere wijze gaan, namelijk – 90 euro kopen en 110 euro clubtegoed krijgen.

Er wordt gewerkt aan een systeem waarbij jongeren op basis van hun leeftijd per keer kunnen afrekenen en wellicht ook met clubtegoed kunnen werken. Een voorbeeld hierbij is dat als een jeugdspeler van 14 jaar, niet lid, een baan reserveert, automatisch de kosten van 5 euro krijgt.)

Wij houden je in dit bericht op de hoogte! Vragen zijn altijd welkom. Stuur ons gerust een bericht.