SQUASH HILLEGOM EVENEMENTEN AGENDA

Klik op een activiteit in de onderstaande agenda voor meer informatie.

sep
25
za
Bollenstreek Open SoccerSquash 2021 @ Squash Hillegom
sep 25 @ 19:00
 •  update 27 juli 2021

Zaterdagavond 25 september is gepland voor de 9e Bollenstreek Open SoccerSquash! Zet het direct in je agenda! Op de foto hierboven de nummers 1 t/m 3 in de A en B klasse van de vorige editie in augustus 2020.

Er waren al verschillende datums geprobeerd te plannen maar uiteindelijk lijkt het de organisatie het verstandigst het toernooi te verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Alle verdere info volgt in dit bericht en iedereen wordt per mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ontvang je deze niet? Stuur ons een bericht met je naam en vermelding “nieuwsbrief SoccerSquash” en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

 • Toernooi organisatie: SoccerSquash Club Hillegom
 • ** Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro, te betalen tijdens het toernooi.
 • A-B-C klasse..voor ieder nivo toegankelijk. Het event telt mee voor de NL ranking. (Indien toernooi doorgaat)
 • ** Alle deelnemers ontvangen het BOSS-2021 toernooi-shirt, snackies na het toernooi en een perfect geregeld event met vele extra’s!
 • E-mail je inschrijving naar info@squash-hillegom.nl 
 • Inschrijven kan t/m zondag 19 september.
 • Vermeld bij inschrijving je naam, (standaard) shirtmaat en BOSS 2021.
 • Aanvang toernooi 19:00 uur.
 • Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de toernooireglementen.

Deelnemers van BOSS 2021 (naam & club)

  1.  Ricardo de Jong (Hil)
  2.  Justin van Lierop (Hil)
  3.  Sebastiaan van der Knijff (Hil)
  4.  Daan Jonsma (Hil)
  5.  Theo Ducaneaux (Oud)
  6.  Ruben Beentjes (GC)
  7.  ..
  8.  ..
  9.  ..
  10.  ..
  11.  ..
  12.  ..
  13.  ..
  14.  ..
  15.  ..

 

Legenda clubs:
Alm = Almere – Squash Almere
Ams = Amsterdam – Borchland
Alp = Alphen a/d Rijn – Jawi Sportcentrum
Ein = Eindhoven – SquashTime
GC = geen vaste club
Haa = Haarlem – Squash Haarlem
Hfd = Hoofddorp – ‘Meersquash & Activity
Hil = Hillegom – Squash Hillegom
Noo = Noordwijk – Azzuro Welness
Oud = Oudewater – Boast-Inn ’92
Roe = Roelofarendsveen – De Tweesprong
War = Warmond – Dekker Warmond

Zaterdag 27 april 2013 won de huidige Nederlands Kampioen, Niels van Huijssteden, de allereerste “Bollenstreek Open”.  2014 en 2015 staan op naam van Berry Bisschot en Niels greep de titels in 2016, 2017, 2018 en 2019 weer terug. Het was Sidney van Aken die afgelopen augustus 2020 de titel op zijn naam schreef.

De BOSS 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

sep
26
zo
F1 VTB Russian Grand Prix
sep 26 @ 14:00
F1 VTB Russian Grand Prix
 • update 15 september 2021

Er wordt op het scherpst van de snede gestreden tussen Max en Lewis. Hoe spannend zal de Grand Prix van Rusland worden. Wij weten dat Max maximaal zal blijven gaan voor de wereldtitel en hopelijk gaat hij ook, ’t liefst zonder incidentjes, op Sochi Autodrom vlammen.

Let op, de start is om 14:00 uur. Wij zeggen, even squashen van 12:30-13:30 uur, douchen en zitten voor een spannende en nu al historische race!

 • Het (voorlopig) hele F1 race-schema van 2021 vind je hier.

Overig aankomend sport op onze schermen

Hier vind je de wedstrijden van Vitesse, AZ, PSV, Feyenoord en Ajax in de Europese leagues.
Hier vind je de wedstrijden van OnsOranje voor de kwalificatie voor het WK 2022.

In augustus begon het Eredivisie Voetbal seizoen 2021-2022 – Het speelschema vind je hier.
Een makkelijke en leuke website met een dagelijks overzicht van alle voebalwedstrijden is iservoetbalvanavond.nl

We kunnen weer volop sport kijken! Sinds zaterdag 26 juni mogen er weer gasten in en aan de bar zitten. Wel vragen wij iedereen zoveel ruimte te geven zodat er geen hoopjes gevormd worden. #metgezondverstand

Ons centrum is officieel ESPN licentiehouder zodat wij alle Eredivisie-wedstrijden in de club op onze schermen mogen uitzenden.

okt
9
za
World Squash Day 2021
okt 9 hele dag
World Squash Day 2021
 • update 16 maart 2021

Zaterdag 9 oktober is het World Squash Day 2021 waarbij alle fans “all over the world” onze sport een dag in de spotlights kunnen zetten!
Bij ons zal deze open dag gevuld worden met activiteiten op de banen en zijn er tal van prachtige aanbiedingen om kennis te maken met de squashsport.

NB Onderstaand wordt komend tijd nog aangepast. Het betreft namelijk de WSD van 2020.

 • De hele dag is het mogelijk om kennis te maken met squash. Er zijn meerdere trainers die je de weg zullen wijzen op de baan en alle vragen beantwoorden. Gezien de huidige (Corona) omstandigheden en maatregelen vragen wij jullie wel te laten weten hoe laat je langs wilt komen. Stuur ons een E-mail, bel ons centrum via 0252519766 of boek online een baan via ons reserveersysteem*.
 • * Het reserveersysteem zullen kosten aangeven, maar gezien dat het de hele dag gratis squashen is, kan je deze vergeten.
 • Mocht je de baan op gaan, neem wel schone sportschoenen zonder afgevende (vaak zwarte) zolen mee! Leenrackets en ballen hebben wij tot onze beschikking.
 • Deze “open dag” duurt van 09:00 tot 19:00 uur.
 • Wij verkopen deze dag een speciaal #whyIlovesquash-rittenkaart voor € 49,95 waarmee je 5 keer voor 3/4 uur kan squashen met 2 personen inclusief rackethuur en bal. (half jaar geldig)*
 • Voor eenieder die deze dag besluit een jaarabonnement te nemen hebben wij een graphite squashracket, bal en squashles als cadeau klaarliggen!*
 • * Bovenstaand aanbiedingen geldt voor nieuwe klanten in ons centrum. Het is niet bestemd voor personen die de afgelopen jaar een abonnement (incl. zomerdeal) in ons centrum hebben gehad en ook niet voor degenen die het laatste jaar een rittenkaart gehad hebben.
 • De tijd van eventueel extra activiteiten volgen in dit bericht.

Meer info volgt, houd deze pagina dus in de gaten!
Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een E-mail of bel ons centrum tijdens openingstijden op 0252519766.

#worldsquashday #whyilovesquash #bestsportever

Squash Hillegom vind je ook op Twitter, Facebook en Instagram

okt
29
vr
Clubkampioenschappen 2021 – editie #41 @ Squash Hillegom
okt 29 – okt 30 hele dag
Clubkampioenschappen 2021 - editie #41 @ Squash Hillegom
 •  Update 28 september 2021

Vrijdagavond 29 en zaterdag 30 oktober worden ingevuld voor de Clubkampioenschappen van Squash Hillegom 2021. Er zijn op de vrijdag (29) geen SBN teamcompetitie-wedstrijden en deze avond wordt gebruikt indien er een grote toeloop is.

We gaan beginnen met promoten en vooral ook kijken hoe we een super sportief en gezellig toernooi kunnen neerzetten, welke ook toegankelijk is voor de nieuwe squashers (en dat zijn er veel!) in ons centrum!

Op de foto de winnaars van 2019, dit daar er in 2020 geen Clubkampioenschap is geweest. Jullie weten allemaal waarom.


Het clubkampioenschap 2019 wordt alleen gespeeld op zaterdag 26 oktober. Kom natuurlijk gezellig langs om de spelers aan te moedigen.

 • Rond 11:30 uur zullen wij starten aan de 40ste(!) kampioenschappen.
 • De damesfinale zal rond de klok van 17:00 uur gespeeld worden met aansluitend de herenfinale.
 • Na de prijsuitreiking volgt een chinees buffet. Mocht je niet meedoen maar toch mee willen eten, geef je dan uiterlijk vrijdag op. (€ 14,00 p.p.) Er wordt geen rekening gehouden met last-minute mee-eters.
 • Het toernooi is niet te volgen op toernooi.nl

 

De 40e Clubkampioenschappen van Squash Hillegom worden vooralsnog gespeeld op zaterdag 26 oktober 2019. Daar begin november competitiewedstrijden gespeeld worden, leek het ons een goed plan het toernooi een week te vervroegen, ondanks dat dit waarschijnlijk in de herfstvakantie valt. Wij gaan er namelijk vanuit dat er een hele berg squashers deze jublieum-editie willen spelen!

Er is een commissie in het leven geroepen om het toernooi enthousiast te ondersteunen. Voorlopig bestaat deze uit Christiaan Schopman en Marcel Dol. Ideeën, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom! Stuur ons dan even een bericht met onderwerp organisatie CK2019.

Het toernooi is toegankelijk voor alle abonnementhouders (er is een starters-toernooi, ook voor niet-leden) van ons centrum. Alle deelnemers ontvangen een toernooi-T-shirt, lunch op zaterdagmiddag, een heerlijke Chinees/Indisch buffet op zaterdagavondfeestavond en natuurlijk een zeer gezellig en perfect in elkaar gedraaid toernooi. (Dit alles nog even onder voorbehoud i.v.m. nieuwe organisatie)

Inschrijfgeld bedraagt 20 euro en voor de jeugd <18 jaar 17,50 euro p.p.

Vragen zijn altijd welkom (info@squash-hillegom.nl). De plannen zijn om op zaterdagavond wederom een clubkampioenschappenparty te organiseren.

nov
20
za
mini-HutSpot dubbeltoernooi
nov 20 hele dag
mini-HutSpot dubbeltoernooi
 • update 29 juli 2021

De kleine versie van de grote HutSpot wordt gespeeld op zaterdag 20 november 2021 !!

Het toernooitje wordt gezien als start van het HutSpot-seizoen en hiermee probeert de organisatie ook nieuwe Hillegoms’ squashers enthousiast te maken voor het dubbelsquash en eventuele deelname aan de grote HutSpot. Daarnaast wordt (vaak) het feestthema voor april bekend gemaakt en kan iedereen oefenen met zijn/haar nieuwe of vaste sparringpartner.

Er kunnen deze mini maximaal 32 teams meedoen.

Alle laatste informatie over de mini-HutSpot en het main event in april 2022 vind je op HutSpot.org

jan
8
za
“Stroetje Gooien” Kampioenschap 2022
jan 8 @ 19:30
"Stroetje Gooien" Kampioenschap 2022
 • update 22 januari 2021

De datum van het kampioenschap Stroetje Gooien 2021 was zaterdagavond 9 januari 2021. Net als vele andere evenementen is ook deze gecancelled i.v.m. de sluiting van ons centrum door de maatregelen. Wij gaan waarschijnlijk wel een summer-outdoor-versie van 2021 organiseren. Dit is wel afhankelijk van het weer en de op dat moment geldende restricties!

Voor alle gevaccineerden 😉 wordt er uiteraard in 2022 het kampioenschap “Stroetje Gooien” georganiseerd! De datum wordt zaterdagavond 8 januari.

———————————————————————————

Winnaar van 2020 was Tom Hulsbosch (foto midden) en werd de 19e titelhouder in de 20e keer dat het kampioenschap gespeeld werd. Dit blijft heel opmerkelijk. In de finale won Tom van Danny Smit (rechts) die met twee matchstenen de titel onder zijn beker had. Ervaren stroeter, Michael Körner, hield Thijs Warmerdam van het podium en won het brons.

(2020)  Wil je ook alle “Stroetje Gooi”-info in je mailbox ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@squash-hillegom.nl o.v.v. Graag Stroetje mailnews.

 • Maximaal 40 deelnemers
 • Inschrijven vanaf 20 november 2019 .. stuur ’n mail naar info@squash-hillegom.nl
 • Sluiting inschrijving donderdag 9 januari 23:59 uur
 • Aanvang 19:30 uur en duurt tot we een nieuwe kampioen hebben
 • Inschrijfgeld 12,50 euro p.p., waarvan 10,00 in de prijzenpot gaat
 • Incl. hapjes en hapjes
 • Incl. #demoeitewaard-verloting om 24:00 uur voor de (dan nog) aanwezige deelnemers!
 • Incl. VIP-wedstrijd-assistente Michelle (o.a. bekend van de Dolle Bingo)
 • Incl. nieuwe ontzettende VIP-bardame(s) (nog niet bekend)
 • Algehele toernooi-organisatie: Marcel

De deelnemers zaterdag 11 januari 2020:

 1.  Olaf Bal
 2.  Franck de Wagt
 3.  David Juffermans
 4.  Erwin van de Loo
 5.  Jessy Castelijn
 6.  John Dillen
 7.  Ronald Langeveld
 8.  Peter Koopman
 9.  Thijs Warmerdam
 10.  Job Richter
 11.  Tim de Haas
 12.  Peter Kamstra
 13.  Mike Barnhorn
 14.  Rob vd Klauw
 15.  Wouter Spreeuw
 16.  Michael Korner
 17.  Tido Peters
 18.  Jeroen Warmerdam
 19.  Tom Hulsebosch
 20.  Danny Wasalious
 21.  Marcel Dol
 22.  Danny Smit
 23.  Niels Huisman
 24.  Eric Elderbroek
 25.  Danny Castelijn

Clubkampioenen “Stroetje Gooien” van 1996 tot heden:

2021 …wij zijn benieuwd!
2020 Tom Hulsbosch
2019 Peter Kamstra
2018 Peter Koopman
2017 Michael Körner
2016 Rob van der Klauw
2015 Job Richter
2014 Jaap Scholte
2013 Ted Lammerse
2012 Melvin van Bakel
2011 Niels Huisman
2010 Linda Meinen
2009 Peter van der Burgh
2008 Franck de Wagt
2007 Franck de Wagt
2006 Frank Leendertse
2005 Marcel Dol
2000-2004 niet gespeeld
1999 Rob Meeldijk
1998 Eric Elderbroek
1997 Chris Snippenberg
1996 Brigitta Gordijn

jan
15
za
Languh Ballen teamtoernooi
jan 15 hele dag
Languh Ballen teamtoernooi
 • update 27 januari 2021

In het kader van ver vooruit plannen, bij deze de (waarschijnlijke) datum van het jaarlijkse Languh Ballen teamtoernooi 2022.

Leuke vooruitzichten dus! De datum kan nog veranderen en laten wij natuurlijk direct aan jullie weten! Op de foto het winnende team van 2020. Aan het toernooi deden ruim 60 spelers mee.

Wat is Languh Ballen? Dit is een trainingsvorm waarbij de bal slechts alleen in de achtervakken op de baan gespeeld mag worden. Lastig maar leerzaam en zeker heel leuk in een wedstrijdvorm!

feb
25
vr
SQUASH TOUR 2022 te Hillegom
feb 25 – feb 26 hele dag
 • update 21 januari 2021

DE EYE-TOUR ZOUDEN WIJ OP VRIJDAG 26 EN ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021 ONTVANGEN. Het zal jullie niet bevreemden dat het nog geen doorgang kan vinden i.v.m. de huidige ontwikkelingen rondom het virus. Voor onze planning plaatsen wij de tour, die ook een andere naam gaat krijgen, naar 25 en 26 februari 2022. Dit is dus nog niet definitief! Zodra wij meer weten vanuit de organisatie, laten wij dit direct aan jullie horen!

Wij blijven op zoek naar bedrijven die het toegevoegde PSA satellite toernooi aan het EYE TOUR-evenement willen ondersteunen middels sponsoring. Mocht uw bedrijf interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Marcel Dol van Squash Hillegom, tel. 0252519766, of stuur een bericht.


De EYE tour van afgelopen weekeind 21 en 22 februari 2020 was een groot succes! Naast 85 deelnemers aan het toernooi bracht het side-event, de PSA Satellite, fantastisch en indrukwekkend squash en feliciteren wij David Zeman uit Tsjechië en alle overig winnaars met de overwinningen. Wij gaan evalueren en denken het toernooi in hetzelfde weekeind volgend jaar te plannen. E.e.a. hangt af van de datum van het NK Squash 2021. Wij houden jullie op de hoogte.

Foto’s en verslagen zijn te vinden op Squash Hillegom Facebook, de EYE Tour Facebook en EYE Tour website. Het volgende toernooi vindt plaats bij Squash Ede op 21 maart. Ook daar is een PSA closed satellite als side-event!

Klik voor de PSA world ranking women en  PSA world ranking men


Al 85 spelers en speelsters hebben zich ingeschreven voor`de Tour van komend 21 en 22 februari. Er is een maand geleden toch besloten een Heren A / PSA satellite toe te voegen, welke vrijdag de 21e zal aanvangen. Onder de deelnemers van het internationale toernooi, met een prijzengeld van $ 1100,- , vinden wij o.a. Marc ter Sluis (finalist NK Squash 2020) en nog 5 spelers uit de top-15 van Nederland. Tom Steward, Hillegoms’ nieuwe Australische squashleraar, heeft een wildcard voor dit satellite-toernooi gekregen en zijn wij zeer benieuwd naar zijn squash op hoog niveau. Komt dat zeker bekijken! Daarnaast vinden wij een Pool, 2 Belgen en een Tsjech in het deelnemersveld. De wedstrijden beginnen vrijdagmiddag en duren tot in de avond.

Zaterdag worden de halve- en finale van de PSA satellite gespeeld welke ongetwijfeld schitterende wedstrijden zullen opleveren. Namens Hillegom komen Barbera van den Nieuwenhof en Marije van der Jagt uit in de Dames-B categorie. Runner-up van het afgelopen Hillegoms’ Clubkampioenschap en speler van Hillegom 2, Dinon Vermeij, gaat zijn beste squash laten zien in de Heren-C categorie.

De deelnemers, speelschema en straks ook de uitslagen vind je door op onderstaand button te klikken.

Inschrijven en deelnemerslijst vind je hier!

PERS: Contact voor correspondenten van diverse media – Marcel Dol – M 0622418343

Alle verder informatie over de EYE TOUR 2019-2020 van vind je hier.
Hieronder vind je het speelschema van het PSA Satellite event. Let wel dat er veranderingen kunnen plaatsvinden. Wilt u komen kijken naar een bepaalde wedstrijd, klik dan altijd even op bovenstaand button voor de laatste updates.

Om in de toekomst een PSA satellite toernooi aan het EYE TOUR-evenement toe te voegen, zijn wij op zoek naar sponsoren. Mocht uw bedrijf interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Marcel Dol van Squash Hillegom, tel. 0252519766.