SQUASH HILLEGOM EVENEMENTEN AGENDA

Klik op een activiteit in de onderstaande agenda voor meer informatie.

feb
22
za
Eye Tour 2019-2020 te Hillegom
feb 22 hele dag
 • update 4 oktober 2019

Alle informatie over de Eye Tour 2019-2020 van vind je hier.

Hier inschrijven voor 22 februari

 

Meer info betreffend dit open toernooi volgt spoedig. De eerste van de reeks van dit nieuwe toernooiencircuit is bij Squash Delft zaterdag 5 oktober (incl. PSA). Kijk hier wie er daar aan meedoen!

Het “open” toernooi, dus ook voor spelers van buitenaf, telt mee voor de nationale ranglijst. Inschrijven gaat via toernooi.nl en mocht je nog geen account daar hebben, dan moet je die gelijk even aanmaken!

Vragen zijn altijd welkom. Doe het bij één van onze trainers, aan de bar of via E-mail.

Om een PSA satellite toernooi aan het evenement toe te voegen, zijn wij op zoek naar een sponsor. Mocht uw bedrijf interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Marcel Dol van Squash Hillegom.

 

 

mrt
20
vr
Bollenstreek Open SoccerSquash 2020 @ Squash Hillegom
mrt 20 @ 19:00
 •  update 20 oktober 2019

Vrijdagavond 20 maart 2020 is definitief gepland voor de 8e Bollenstreek Open SoccerSquash. Zet het direct in je agenda! Op de foto hierboven de nummers 1 t/m 3 in de A en B klasse van de vorige editie.

Inschrijving gaat open op 20 januari 2020. Alle verdere info volgt in dit bericht en iedereen wordt per mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Ontvang je deze niet? Stuur ons een bericht met je naam en vermelding “nieuwsbrief SoccerSquash” en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

 • Toernooi organisatie: SoccerSquash Club Hillegom
 • Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro.
 • A-B-C klasse..voor ieder nivo toegankelijk
 • Alle deelnemers ontvangen het BOSS-2020 toernooi-shirt, snackies na het toernooi en een perfect geregeld event met vele extra’s!
 • E-mail na 20 januari je inschrijving naar info@squash-hillegom.nl 
 • Inschrijven kan t/m dinsdag 16 maart. Afmelden na deze datum ontvangt geen inschrijfgeld retour maar wel het BOSS-2020 T-shirt.
 • Geef je (normale) shirtmaat op bij inschrijving.
 • Betaling volgt via tikkie.
 • Aanvang toernooi 19:00 uur (ong. 18:30 uur aanwezig dus)
 • Inschrijven betekent dat je akkoord gaat met de toernooireglementen.

Deelnemers van BOSS 2020 (naam & club)

  1. (max 48 deelnemers)

Legenda clubs:
Ams = Amsterdam – Borchland
Alp = Alphen a/d Rijn – Jawi Sportcentrum
Bev = Beverwijk – Max Sports and Wellness
Ein = Eindhoven – SquashTime
GC = geen vaste club
Haa = Haarlem – Squash Haarlem
Hfd = Hoofddorp – ‘Meersquash & Activity
Hil = Hillegom – Squash Hillegom
Noo = Noordwijk – Azzuro Welness
Oud = Oudewater – Boast-Inn ’92
Roe = Roelofarendsveen – De Tweesprong
War = Warmond – Dekker Warmond

Zaterdag 27 april 2013 won de huidige Nederlands Kampioen, Niels van Huijssteden, de eerste “Bollenstreek Open”.  2014 en 2015 staan op naam van Berry Bisschot en Niels greep de titels in 2016, 2017, 2018 en 2019 weer terug.

De BOSS 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door:

apr
3
vr
Hutspot Dubbelkampioenschappen 2020 @ Squash Hillegom
apr 3 – apr 5 hele dag
Hutspot Dubbelkampioenschappen 2020 @ Squash Hillegom | Hillegom | Zuid-Holland | Nederland

Dubbelsquash, gezelligheid, gekkigheid, eten, dansen, drinken en een hele hoop prachtige squashers uit het land (en daarbuiten)…zomaar wat steekwoorden voor ons jaarlijks HutSpot dubbelsquashkampioenschap!

Het toernooi is gestart in het jaar 2000 en beleeft in april 2020 haar 21e editie…the story continues… 🙂

Ga snel naar HutSpot.org of de Facebook-pagina van dit onwijs dubbelleuke toernooi waar wij wederom ruim 140 deelnemers verwachten.

okt
10
za
World Squash Day 2020
okt 10 hele dag
World Squash Day 2020
 • update 21 oktober 2019

Zaterdag 10 oktober is het World Squash Day waarbij iedere fan “all over the world” onze sport een dag in de spotlights kan zetten!
Bij ons zal deze open dag gevuld worden met activiteiten op de banen en zijn er tal van prachtige aanbiedingen om kennis te maken met de squashsport.

 • De hele dag is het mogelijk om gratis kennis te maken met squash. Er zijn meerdere trainers die je de weg zullen wijzen op de baan en alle vragen beantwoorden. Je hoeft niet reserveren, kom gewoon aanwaaien. Mocht je de baan op gaan, neem wel schone sportschoenen zonder afgevende (vaak zwarte) zolen mee!
 • Deze “open dag” duurt van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Wij verkopen deze dag een speciaal probeer-squash-rittenkaart voor € ..,.. waarmee je 5 keer voor 3/4 uur kan squashen met 2 personen inclusief rackethuur en bal. (half jaar geldig) *
 • Voor eenieder die deze dag besluit een abonnement te nemen hebben wij een graphite squashracket en bal als cadeau klaarliggen! *
 • * Bovenstaand aanbiedingen geldt voor nieuwe klanten in ons centrum. Het is niet bestemd voor personen die de afgelopen 2 jaar een abonnement (incl. zomerdeal) in ons centrum hebben gehad en ook niet voor degenen die het laatste jaar een rittenkaart gehad hebben.
 • De tijd van extra activiteiten volgen in dit bericht.

Meer info volgt in dit bericht. Houd het dus in de gaten…
Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een E-mail of bel ons centrum tijdens openingstijden op 0252-519766.

#worldsquashday

okt
24
za
Clubkampioenschappen 2020 #41 @ Squash Hillegom
okt 24 hele dag
Clubkampioenschappen 2020 #41 @ Squash Hillegom
 •  Update 28 oktober 2019

De datum 24 oktober staat nog niet vast! Wij zoeken het ideaalplaatje om het Clubkampioenschap qua datum te organiseren. Wij houden je in dit bericht op de hoogte.

Alex Vreeburg en Patricia van Geest zijn de Clubkampioenen tot het volgende kampioenschap in 2020 na hun toernooiwinst van afgelopen zaterdag 26 oktober!


Het clubkampioenschap 2019 wordt alleen gespeeld op zaterdag 26 oktober. Kom natuurlijk gezellig langs om de spelers aan te moedigen.

 • Rond 11:30 uur zullen wij starten aan de 40ste(!) kampioenschappen.
 • De damesfinale zal rond de klok van 17:00 uur gespeeld worden met aansluitend de herenfinale.
 • Na de prijsuitreiking volgt een chinees buffet. Mocht je niet meedoen maar toch mee willen eten, geef je dan uiterlijk vrijdag op. (€ 14,00 p.p.) Er wordt geen rekening gehouden met last-minute mee-eters.
 • Het toernooi is niet te volgen op toernooi.nl

 

De 40e Clubkampioenschappen van Squash Hillegom worden vooralsnog gespeeld op zaterdag 26 oktober 2019. Daar begin november competitiewedstrijden gespeeld worden, leek het ons een goed plan het toernooi een week te vervroegen, ondanks dat dit waarschijnlijk in de herfstvakantie valt. Wij gaan er namelijk vanuit dat er een hele berg squashers deze jublieum-editie willen spelen!

Er is een commissie in het leven geroepen om het toernooi enthousiast te ondersteunen. Voorlopig bestaat deze uit Christiaan Schopman en Marcel Dol. Ideeën, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom! Stuur ons dan even een bericht met onderwerp organisatie CK2019.

Het toernooi is toegankelijk voor alle abonnementhouders (er is een starters-toernooi, ook voor niet-leden) van ons centrum. Alle deelnemers ontvangen een toernooi-T-shirt, lunch op zaterdagmiddag, een heerlijke Chinees/Indisch buffet op zaterdagavondfeestavond en natuurlijk een zeer gezellig en perfect in elkaar gedraaid toernooi. (Dit alles nog even onder voorbehoud i.v.m. nieuwe organisatie)

Inschrijfgeld bedraagt 20 euro en voor de jeugd <18 jaar 17,50 euro p.p.

Vragen zijn altijd welkom (info@squash-hillegom.nl). De plannen zijn om op zaterdagavond wederom een clubkampioenschappenparty te organiseren.

nov
21
za
Mini HutSpot dubbeltoernooi
nov 21 hele dag
Mini HutSpot dubbeltoernooi

De kleine versie van de grote HutSpot wordt naar alle waarschijnlijkheid gespeeld op zaterdag 21 november. Dit is dus nog niet definitief en laten wij jullie z.s.m. weten!

Het toernooitje wordt gezien als start van het HutSpot-seizoen en hiermee probeert de organisatie ook nieuwe Hillegoms’ squashers enthousiast te maken voor het dubbelsquash en eventuele deelname aan de grote HutSpot. Daarnaast wordt (vaak) het feestthema voor april bekend gemaakt en kan iedereen oefenen met zijn/haar nieuwe of vaste sparringpartner.

Alle informatie over de mini-HutSpot en het main event in april vind je op HutSpot.org