SOCCERSQUASH

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Het is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodanig schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en “uit de lucht” nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles behalve je armen en handen raken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander.

Kom een keer SoccerSquashen met je hele team als alternatieve voetbaltraining, bijvoorbeeld als de velden zijn afgelast of als nieuw teamuitje! De spelregels van het SoccerSquash vnd je onderaan deze pagina.

Voorbeeld jeugdteam <14 jaar:  8-40 personen – 1,5 uur – 7,50 euro p.p. incl. begeleiding, materiaal .

Voorbeeld jeugdteam <19 jaar:  8-40 personen – 1,5 uur – 10,00 euro p.p. incl. begeleiding, materiaal.

Voorbeeld seniorenteam:  8 – 40 personen – 1,5 uur – 12,50 euro p.p. incl. begeleiding, materiaal.

De regels worden uitgelegd en materiaal voor het spelen van een competitie of toernooitje is aanwezig. Extra arrangementen (groot toernooi incl. begeleiding, eten en drinken enz.) kunnen apart aangevraagd worden.

Voor scholieren (12 tot 16 jaar) rekenen wij 5 euro p.p. voor een uur SoccerSquashen in de dal-uren, incl. gebruik van de officiële SoccerSquashbal. Voor senioren rekenen wij de standaard baanhuur.

Op onze Facebook-pagina vindt je foto’s van vele teams die het SoccerSquash al eens bij ons geprobeerd hebben.

Play Video