Bespanservice

Bespanning stuk? Geen probleem. Bij Squash Hillegom bent u aan het goede adres voor een nieuwe bespanning.  U kunt een keuze maken uit 3 verschillende snaren. De snaren voor zowel de recreatieve speler als de gevorderde, competitie speler verschillen in kwaliteit en prijs.
U kunt uw racket afgeven bij de bar/receptie van Squash Hillegom.

Wij streven ernaar uw racket binnen 5 werkdagen bespannen te hebben en leveren deze indien nodig af met een nieuwe bumpertape, zodat uw racket nog beter beschermt is tegen slijtage.

N.B. Wij bespannen geen tennis- of badmintonrackets.

Bumpers en tubing

Is uw bumper kapot of versleten? Dan kunnen wij voor u een nieuwe bumper plaatsen. Dit is overigens alleen mogelijk bij rackets die niet ouder zijn dan 2 jaar.
Ook kunnen wij enkele tubes vervangen, waardoor uw snaar niet meer direct in contact met uw frame komt. Tubes zitten aan de binnenkant van uw frame en begeleiden de snaren zodat contact met het frame wordt voorkomen.

snaren

U kunt kiezen uit de volgende snaren:

Standaard snaar (merk Oliver) in zwart of wit, geschikt voor ieder racket. Deze kost (incl. bespannen) € 21,50.

De (Oliver) wave-snaar is absoluut een sterke snaar voor spelers die vaak op de baan staan.  Deze zwart-groene snaar kost (incl. bespannen) € 25,00.

Ashaway snaren zijn gewild bij veel gevorderde spelers. Ze zijn in 1.10 - 1.15 en 1.25 mm verkrijgbaar en in diverse kleuren. De eigenschappen verschillen per snaar, van stijf tot ruw, en worden persoonlijk met de klant besproken. De kosten van deze snaar zijn (incl. bespannen) € 32,50.

Momenteel zijn er geen Technifibre snaren te verkrijgen in ons centrum.

Bumpers en tubings voor de rackets die wij verkopen in ons centrum zijn zonder problemen te krijgen, mits het model racket niet te oud is. Een nieuwe bumper op uw racket kost € 10,00.