EVEN VOORSTELLEN

Wij beschikken over meerdere trainers in ons centrum. Zo goed als iedere dag is het mogelijk lessen of trainingen bij ons te volgen.

Marcel Dol (hier op de rechter foto) houdt zich vooral bezig met introductie- en proeflessen, groepen en schoolklassen. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van squashlessen en -trainingen en is op meerdere dagen beschikbaar. Wil je eens kennis maken met de squashsport? In een uur vertelt hij je alles over de regels, het spel technisch en tactisch en alles wat je bij Squash Hillegom kunt verwachten.

overige trainers

Rogier Monsma houdt zich vooral bezig met de competitiespelers en verder gevorderden. Hij is een zeer ervaren en nog steeds verdienstelijk speler en geeft zijn lessen en trainingen op dins- en woensdagen in ons centrum.

Donny van Hal (hier op de linker foto) verzorgt squashtrainingen voor jeugd,  gevorderde beginners en competitiespelers. Daarnaast is hij degene die fittrainingen kan verzorgen. Hij is iedere maandag en donderdag in ons centrum te vinden.

kennismaken?

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je bellen naar ons centrum op 0252-519766 of stuur een e-mail naar info@squash-hillegom.nl. Gezellig langskomen en de mogelijkheden bekijken of kennis te maken met onze trainer(s) kan natuurlijk ook!