Wij beschikken over meerdere trainers in ons centrum. Zo goed als iedere dag is het mogelijk lessen of trainingen bij ons te volgen.

Francisco & Rodrigo Obregon

Deze Argentijnse tweelingbroers zullen de komende maanden (t/m maart 2020) veelvuldig in ons centrum aanwezig zijn. Naast dat deze squashprofs Eredivsie spelen in Amere, zullen zij vele nationale en internationale toernooien aandoen. Daarnaast geven de 24-jarige broers ook lessen en trainingen. Voorlopig zijn zij (onregelmatig) op middagen bezig, maar wel vast op de donderdagmiddag en -avond.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail met je telefoonnummer. Dan wordt er z.s.m. een afspraak gemaakt!

 

Rogier Monsma is vooral bezig met de competitiespelers en verder gevorderden. Rogier geeft zijn lessen op dins- en woensdagen in ons centrum.

Donny van Hal verzorgt de trainingen voor de jeugd en de lessen voor de schoolklassen. Daarnaast neemt hij beginnende spelers bij de hand en wijst ze de weg op onze banen en in het centrum. Donny is iedere maandag in ons centrum te vinden.

Marcel Dol houdt zich vooral bezig met introductie- en proeflessen, groepen en schoolklassen. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van squashlessen en -trainingen en is op verschillende dagen beschikbaar.

De tarieven zijn op aanvraag. Wilt u uw spel verbeteren bij één van onze trainers? Stuur dan een mail naar info@squash-hillegom.nl.


DOOR TRAINING EEN BETERE SPELER