WELKOM BIJ SQUASH HILLEGOM

Al sinds 1980 zijn wij gevestigd in Hillegom en met onze 10 prima verzorgde banen zijn wij de specialist van deze prachtige sport in de Bollenstreek.

Wij bieden voor zowel de recreatieve als fanatieke squasher alles wat een squasherspeler kan wensen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat! Wij bieden tal van mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, zorgen wij ervoor dat iedereen kan deelnemen aan deze snelle en dynamische indoorsport.

Squash Hillegom bestaat al ruim 40 jaar en talloze liefhebbers hebben hun weg al gevonden naar onze club. In 1980 begon het allemaal met 4 banen onder de naam van “Richters’ squashbanen”.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen en ruime douche- en kleedgelegenheid met sanitaire voorzieningen en gratis wifi voor onze gasten. Iedereen is van harte welkom! Bel nu voor meer informatie of om een baan te reserveren naar 0252519766 of boek online een baan.

Wij zijn 364 dagen geopend per jaar: 1e Kerstdag zijn wij gesloten. Op bepaalde feestdagen* kunnen wij aangepaste tijden hebben. Dit vermelden wij tijdig op onze website.

Hier vind je onze openingstijden.

* Squash Hillegom behoudt zich het recht voor om het squashcentrum te sluiten voor leden en/of losse verhuur wanneer er een evenement is of in verband met feestdagen.