SBN JEUGD COMPETITIE

De SBN Jeugdcompetitie is de competitie voor alle jeugdspelers in Nederland. De competitie wordt door het jaar heen in twee varianten gespeeld. De eerste is aan het begin van de competitie Jeugdcompetitie (najaar) en loopt van oktober t/m januari. De tweede variant (voorjaar) wordt gespeeld van februari tot en met juni. Voor beide competities kun je, je apart inschrijven. 

Squash Hillegom doet ieder jaar mee met de landelijke SBN Jeugdcompetitie. Dan speel je 4-6 wedstrijden tegen teams uit alle delen van het land. Deze wedstrijden worden gespeeld op zondag, soms in Hillegom, soms bij de club van het andere team.

De SBN Jeugdcompetitie wordt gespeeld in vier categorieën:

CategorieOmschrijvingTMG-niveauIndeling
A-divisieMeerjarige wedstrijdervaringGevorderden/EliteLandelijk
B-divisieMeerjarige wedstrijdervaringBeginnersRegionaal (*)
C-DivisieEnige wedstrijdervaringRookiesRegionaal (*)
D-DivisieStartersMini’sRegionaal

(*) Bij voorkeur regionaal (Noord-Holland / Midden / Zuid-Holland / Noord / Oost / Zuid), afhankelijk van voldoende deelnemende teams.

Ieder jeugdlid kan zich inschrijven voor deze competitie. Om mee te kunnen doen moet je wel lid zijn van de Squash Bond Nederland (SBN). Tot 18 jaar kost dit 17,50 euro per kalenderjaar. Lid worden van de SBN kan hier.

SQUASH HILLEGOM TEAMS

  • update maart 2024

Helaas wordt er momenteel geen jeugdcompetitie door de SBN aangeboden. Wij houden iedereen op de hoogte wanneer het weer wordt opgestart.

Wel is er de mogelijkheid om de TMG toernooien te spelen. Deze jeugdevents zijn voor alle niveaus!