LADDERCOMPETITIE

Het maakt niet uit of je net begint of dat je al jaren speelt. De Squash Hillegom clubladder is de ideale manier om met andere spelers van jouw niveau te squashen.

Al zolang het centrum bestaat, sinds 1980, heeft Squash Hillegom haar eigen poule-competitie. Meedoen aan deze laddercompetitie is ideaal voor squashers zonder vaste speelpartner en/of zij die hun spel willen verbeteren d.m.v. het spelen van wedstrijden in een gemoedelijke en sportieve maar toch ook competitieve sfeer.

Aan deze competitie doen momenteel zo’n 75 spelers en speelsters mee die in een tijdbestek van ongeveer 13 weken proberen de wedstrijden te spelen. Afspraken voor een wedstrijd moet iedereen wel zelf regelen. Tegenwoordig wordt er per poule een groeps-WhatsApp aangemaakt en zijn wedstrijden dus makkelijk te organiseren.

Na afloop van de periode worden alle punten geteld en promoveren de 2 beste naar een hogere poule en degraderen de laatste 2 naar een lagere. Het is niet verplicht alle wedstrijden te spelen maar speel je er te weinig, dan behouden wij het recht je er weer af te halen.

Het spelen van de Club laddercompetitie is toegankelijk voor zowel abonnementhouders als losse huurders. Losse huurders betalen de helft van de geldende baanhuur per wedstrijd en een bijdrage van 15 euro per squashseizoen. Voor abonnementhouders is deelname gratis. Als je je inschrijft word je automatisch ingedeeld in de volgende periode, welke start op  maandag 5 augustus 2024.

Heb je vragen over de Club laddercompetitie? Loop even naar één van onze medewerkers of trainers. Als je mee wilt doen, schrijf je dan in op het daarvoor bestemde formulier in de club, of stuur ons een E-mail.