Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clubavond Squash

augustus 11 van 19:45 - 22:30

  • Update 04 augustus 2023

Vrijdagavond 11 augustus is er weer een Club avond!

Wedstrijdjes, tips & tricks en andere squashers ontmoeten zijn de sleutelwoorden voor een gezellige sportieve avond…doe ook mee! Wij hopen altijd weer nieuwe gezichten te verwelkomen en hen een hoop te leren over het squashspel.

Aanvang 19:45 uur (iets later komen mag) en duurt tot tien / half 11.

Wie komen er deze avond?  – Marcel Dol is aanwezig maar zal hier niet meer noteren wie er nog meer komen. Er is momenteel een whatsapp-community-groep gemaakt waar iedereen (die zich hiervoor opgeeft) op de hoogte wordt gehouden. ……. Geef je dus op via info@squash-hillegom.nl (ook i.v.m. het aantal te reserveren banen) of meld je aan via de Clubavond groep in de Whatsapp-community hieronder.

Wat is een Clubavond?  Regelmatig en vooral op de vrijdagavonden organiseren wij een Clubavond. Lekker eens een bal slaan tegen andere spelers dan je vaste partner en andere squashliefhebbers ontmoeten zijn de sleutelwoorden. Vooral voor beginnende spelers en nieuwe leden zijn het perfecte avonden om eens aan mee te doen en veel te leren. De avond wordt altijd begeleid door een ervaren squash(st)er uit onze club.

Daarnaast proberen we het zo gezellig mogelijk te maken en is de apres-squash een begrip in de Bollenstreek en omstreken! (incl. een free-snackje) Voor alle leden van onze club is deelname gratis. Niet-leden betalen 10 euro en jeugd < 18 jaar 7,50 euro. Dit is incl. eventuele rackethuur.

Gegevens

Datum:
augustus 11
Tijd:
19:45 - 22:30

Organisator

Marcel Dol
Telefoon:
0252 – 519766
E-mail:
info@squash-hillegom.nl