(Update 12-12-2018)

Heden zijn wij overgestapt naar ons nieuwe reserveersysteem. Iedereen die in ons klantenbestand staat is per E-mail op de hoogte gesteld hoe over te stappen naar het nieuwe.

Nieuw? Het oude systeem kon niet meer meegaan in onze ontwikkelingen, wat voor ons de keus maakte om over te stappen. Het nieuwe baanreserveren is geen onbekende voor ons. Vier jaar geleden werkten wij nog met het het online reserveersysteem dat baanreserveren.nl heet.

Het biedt ons trouwens ook vele nieuwe functies, zoals online betalen van de reservering voor losse baanhuurders en de papieren rittenkaarten zullen spoedig omgezet worden naar strippensaldo’s op het betreffende account (medio januari). Tevens komt er de mogelijkheid van het online betalen van abonnementen en rittenkaarten via Ideal.

Ook in dit bericht houden wij jullie op de hoogte. Vragen zijn altijd welkom.

N.B. !!

  • Alle bestaande reserveringen zijn overgezet. Nieuwe reserveringen via Bspaas (het “oude” systeem) worden niet overgezet.
  • Maak s.v.p. geen nieuw account aan als je er al een bij ons hebt. Neem contact op mocht het niet lukken in de jouwe te komen.
  • Baanreserveren werkt het beste via Google Chrome
  • De reserveringsregels van Squash Hillegom vind je in je account.
  • Oh ja, de link om een baan te reserveren https://squashhillegom.baanreserveren.nl/